θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε το τρίτο online workshop της σειράς GR.EC.A Friday’s Workshop 2022 με επιτυχία. 

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις του Workshop, παρακάτω:

Business Banking e-commerce solutions, Δέσμη λύσεων για τις επιχειρήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου

Για τις επιχειρήσεις που, είτε δραστηριοποιούνται, είτε σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο η Eurobank προσφέρει μια ολοκληρωμένη δέσμη από τις τραπεζικές  και μη τραπεζικές υπηρεσίες που θα χρειαστούν.

Ρόζη Αθανασίου, Senior Manager, Small Business Banking, Eurobank

How can AI & Ethical Hacking make us safer?

Στον σημερινό κόσμο, οι χάκερ δεν περιμένουν να δράσουν. Ψάχνουν συνεχώς νέους τρόπους εκμετάλλευσης συστημάτων και κλοπής δεδομένων, ενώ παράλληλα βελτιώνουν συνεχώς τις τεχνικές τους. Τα e-shops πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση για την προστασία των συστημάτων και των δεδομένων τους. Η Cenobe, προσφέροντας εργαλεία νέας γενιάς, συνδυάζει την τεχνητή και ανθρώπινη νοημοσύνη και βοηθά τα e-shops να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών τους.

Τζίνα Κακαλέτρη, Chief Operating Officer, Cenobe

AdScale – All in one artificial intelligence platform for e-commerce

Η AdScale είναι μια πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που με βάσει τα δεδομένα του e-shop, δημιουργεί και βελτιστοποιεί τις διαφημίσεις σε Google, Facebook, Instagram, SMS και e-mail marketing, αυξάνοντας τις πωλήσεις με το ίδιο διαφημιστικό budget. Θα παρουσιάσουμε το πως μπορείτε να μετατρέψετε τα δεδομένα του e-shop σας σε πετυχημένη διαφήμιση και μεγαλύτερες πωλήσεις, καθώς επίσης και το XROAS, ένα νέο τρόπο μέτρησης της αποτελεσματικότητας των διαφημίσεων στην μετά-cookie εποχή.

Τάσος Παπαχρήστου, Commercial Director , Adscale

BOX NOW – Why BOX NOW is the best partner for an e-shop

Η καινοτομία που υποστηρίζει η BOXNOW και ο νέος, μοντέρνος τρόπος παράδοσης δεμάτων • Πανελλαδικό Δίκτυο BOXNOW Lockers • Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Λευτέρης Παπαδημητρίου, Sales Director, BOX NOW

Privacy Centric Growth NOW is the best partner for an e-shop

Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ασφάλειας και του privacy και με δεδομένες τις νέες νομικές απαιτήσεις πως είναι δυνατό να πετύχουμε το sustainable growth, ποιες είναι οι απειλές και ποιες οι ευκαιρίες του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της παρουσίασης θα δούμε τις βασικές αλλαγές στις οποίες θα πρέπει οι επιχειρήσεις να προσαρμοστούν αλλά και τις λύσεις που θα κάνουν την προσαρμογή αυτή ομαλότερη.

Δημήτρης Μπόχτης, Growth and Innovation Manager, Sleed

Η επιχείρηση σε μια πλατφόρμα

Το Oxygen αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης, διαχείρισης εσόδων εξόδων, καθημερινών υποχρεώσεων, cloud ταμειακής μηχανής, online πληρωμών, payment links, διαχείρισης παραγγελιών, αποστολών και διασύνδεσης με ηλεκτρονικά καταστήματα με στόχο να ενοποιήσει με αποτελεσματικό, εύχρηστο και γρήγορο τρόπο πολλαπλές υπηρεσίες και διαδικασίες αναγκαίες για την επιχειρηματική καθημερινότητα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Το Oxygen είναι πιστοποιημένος και αδειοδοτημένος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ.

Βαγγέλης Γράσσος, CEΟ , Oxygen – CLOUD SERVICES

Τα βήματα για την κατασκευή e-shop με πάνω από 1.000.000 προϊόντα.

Ένα case study μας και συγκεκριμένα το onparts.gr, ένα e-shop που διαθέτει πάνω από 1.000.000 κωδικούς. Οι βασικοί πυλώνες που θα σταθούμε είναι : Πώς αξιοποιήσαμε το Opencart και ποια η μεθοδολογία που ακολουθούμε; Ποια ήταν τα challenges που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και ποια τα solutions που δώσαμε; Πόσο σημαντική είναι τελικά η επιλογή CMS για την κατασκευή του e-shop σας;

Δημήτρης Δημακόπουλος, C.E.O Happyonline