θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε το δεύτερο online workshop της σειράς GR.EC.A Friday’s Workshop 2022 με επιτυχία. 

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις του Workshop, παρακάτω:

Amazon Marketplace: Εισαγωγή & Ανάλυση των δυνατοτήτων της πλατφόρμας

Μέσα από την παρουσίαση θα δείξουμε τις δυνατότητες του Amazon, τον τρόπο λειτουργίας του καθώς και την λογική πίσω από την μεγαλύτερη πλατφόρμα πωλήσεων στον κόσμο. Επίσης θα αναλύσουμε τον τρόπο που μπορείτε να κάνετε B2C εξαγωγές με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο και να κάνει γνωστό το brand σας παγκοσμίως χωρίς ενδιάμεσους και χωρίς τις δυσκολίες στα logistics.

Αχιλλέας Δασκαλάκης, Co-Founder & CEO , SatiSupp Hellas

A-commerce: One e-commerce platform for Everyone.

Jason Kataropoulos, Chief Commercial Officer, ATCOM

Pu/Do’s the Alternative in Last Mile Delivery

Pu/Do networks are the complementary driver for easy and hassle free consumer delivery and every actor in the e-commerce universe can benefit from using an existing open (carrier agnostic) Pu/Do network, like Cleverpoint.

Νίκος Κοτσιώρης, CTO , CLEVER SERVICES AE “Cleverpoint”

Χρήστος Λύτρας , COO , CLEVER SERVICES AE “Cleverpoint”

Case Study: Η βελτιστοποίηση των after sales διαδικασιών του BBQ.gr

Τα μετρήσιμα αποτελέσματα της χρήσης ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης αποστολών και παραγγελιών. Βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών αλλά και της εμπειρίας του πελάτη.

Χατζηδάκης Νικόλαος, Co-Founder & CTO, AfterSalesPro

Ηλεκτρονικό εμπόριο μόδας – οδηγός επιτυχίας

Επισκόπηση Ελληνικής αγοράς online μόδας και σημαντικότερες εξελίξεις. Πώς το GLAMI, η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή μηχανή αναζήτησης μόδας μπορεί να βοηθήσει τα Ελληνικά fashion eshop να προσελκύσουν νέο κοινό και πωλήσεις. Συμβουλές επιτυχίας μέσα από την πλατφόρμα του www.glami.gr

Χαρίδημος Σπινθάκης, Country Manager, GLAMI

Cyber security threats for e-shops with real cases from the Greek Market. How to protect your eshop from ransomware attacks & physical disaster

Στην ενότητα αυτή θα εστιάσουμε σε γεγονότα απο πραγματικές επιθέσεις, πως προστατεύουμε το business continuity μιας επιχείρησης και ειδικά ενός eshop , πως ασφαλίζουμε (cyber insurance) όλες τις επιχειρήσεις από τους κινδύνους του διαδικτύου.

Παναγιώτης Πιέρρος, Managing Director, Tictac 

Μιχάλης Μίγγος, IT Director, Tictac