θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε το τέταρτο online workshop της σειράς GR.EC.A Friday’s Workshop 2022 με επιτυχία. 

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις του Workshop, παρακάτω:

Your CX priorities

Λευτέρης Καβαλιεράτος, Senior Sales Consultant, Pobuca

Πως το PXM αυξάνει τις πωλήσεις στο e-commerce; Το μεγάλο μυστικό της Amazon

Η σωστή αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή είναι αυτή που αυξάνει τις πωλήσεις κάθε επιχείρησης. Μάθε πως μπορεί μια πλατφόρμα product experience management να βελτιώσει την εμπειρία του τελικού καταναλωτή, με την χρήση υπηρεσιών όπως product information management, data asset management και automated commerce insights.

Γιώργος Παπαδημητρίου, CEO & Co-Founder, Keyvoto

Βλέποντας πέρα από την Black Friday, σύμφωνα με τις πραγματικές προσδοκίες των καταναλωτών.

Η Black Friday μπορεί δυνητικά να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία περίοδο υψηλού όγκου πωλήσεων με μειωμένη κερδοφορία. Μεγιστοποιήστε τις πωλήσεις και την κερδοφορία σας, αναλύοντας κι αξιοποιώντας τα δεδομένα που παράγουν οι online καταναλωτές, για να χτίσετε μία στρατηγική επικοινωνίας που επεκτείνεται στο σύνολο του eCommerce σας, είτε αφορά direct to consumer e-shop, είτε αφορά διεθνή marketplaces, όπως η Amazon.

Kostas Kampakis, Client Partnerships Director (Integrated), FORESTVIEW

Stelios Kosmidis, Client Partnerships Director (Commerce), FORESTVIEW

Ολοκληρωμένες λύσεις αποδοχής και εκκαθάρισης συναλλαγών με κάρτες πληρωμών

Η Worldline Greece αποτελεί μία εκ των μεγαλύτερων εταιρειών αποδοχής και εκκαθάρισης συναλλαγών με κάρτες πληρωμών στην ελληνική αγορά, η οποία συστάθηκε στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Εurobank και της Worldline. Συνδυάζει τα δυνατά σημεία και των δυο εταιρειών και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών και καινοτομίες που θα προσθέσουν αξία στην επιχείρησή σας και θα σας στηρίξουν στο επόμενο, πιο απαιτητικά, εμπορικό διάστημα που ακολουθεί.

Κωνσταντίνος Αλεξίου, Chief Commercial Officer, Worldline Greece