Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την College Link, ανακοινώνουν τη δημιουργία του GR.EC.A E-commerce Academy. 

Οι νέες αυτές εκπαιδευτικές δράσεις αποτελούν κομμάτι ενός από τους βασικούς πυλώνες του GR.EC.A, με στόχο την εκπαίδευση σε θέματα ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Τα εκπαιδευτικά courses που παρέχει ο GR.EC.A προσφέρουν αναβαθμισμένη γνώση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και απευθύνονται σε επιχειρήσεις, brands και agencies που θέλουν να εκπαιδευτούν στο E-commerce , digital marketing και γενικά στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Το  GR.EC.A E-commerce Academy θα παρέχει τα ακόλουθα εκπαιδευτικά προγράμματα:

1. Digital E-commerce Academies powered by College Link : 16 ενεργοί επαγγελματίες από κορυφαίες εταιρείες της αγοράς σε εκπαιδεύουν σε όλο το εύρος του Digital Marketing, μέσα σε 70 ώρες και από την άνεση του δικού σου σπιτιού. Fundamentals of e-Commerce, Digital Advertising for e-Commerce, Digital Marketing Academy είναι μερικές μόνο από 19 ενότητες των e-learning courses τα οποία θα βρίσκονται στη διάθεσή σου on-demand, όπως επίσης 250 video διαλέξεων, πρόσβαση σε online forum και one-to-one meetings με τους εκπαιδευτές, ενώ με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

2. Executive E-commerce Certification “Mastering e-commerce skills” powered by Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Μέσα από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 100 ωρών, τώρα έχεις τη δυνατότητα να εκπαιδευτείς από καταξιωμένους καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε θέματα που αφορούν τη διαχείριση μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης, το project management, τα χρηματοοικονομικά και τα νομικά θέματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και θέματα ψηφιακής προώθησης και operations.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά με 50% σύγχρονη και 50% ασύγχρονη εκπαίδευση, ενώ οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι Εγγραφές έχουν ανοίξει και μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Περισσότερα σχετικά με το GR.EC.A E-commerce Academy μπορείτε να βρείτε εδώ