Εκπαιδεύσου στο E-commerce & στο Digital Marketing

Εκπαιδεύσου στο E-commerce & στο Digital Marketing

Με διαχρονικό στόχο την προαγωγή του ελληνικού e-commerce, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου επενδύει στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση, προχωρώντας σε στρατηγική συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την  College Link για τη δημιουργία του GR.EC.A E-commerce Academy. Μέσα από 2 ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, με online courses στοχευμένης θεματολογίας, ο GR.EC.A συνδυάζει το Know How που διαθέτει από στρατηγικούς συνεργάτες στον τομέα της εκπαίδευσης με την εμπειρία ακαδημαϊκών και experts, επιθυμώντας να προσφέρει αναβαθμισμένη γνώση πάνω στο e-commerce, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Μάθημα Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Executive E-commerce Certification "Mastering e-commerce skills”

powered by Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 100 ωρών, τώρα έχεις τη δυνατότητα να εκπαιδευτείς online από καταξιωμένους καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε θέματα που αφορούν τη διαχείριση μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης, από το project management έως τα χρηματοοικονομικά, καθώς και θέματα ψηφιακής προώθησης και operations.

Μάθετε Περισσότερα
Μάθημα Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Digital E-commerce Academies

powered by College Link

16 ενεργοί επαγγελματίες από κορυφαίες εταιρείες της αγοράς σε εκπαιδεύουν σε όλο το εύρος του Digital Marketing, μέσα σε 70 ώρες και από την άνεση του δικού σου σπιτιού. Fundamentals of e-Commerce, Digital Advertising for eCommerce, Digital Marketing Academy είναι μερικά μόνο από τα e-learning courses τα οποία θα βρίσκονται στη διάθεσή σου on-demand.

Μάθετε Περισσότερα