Με την Υποστήριξη του GR.EC.A το 5ο συνέδριο e-commerce logistics έρχεται live στις οθόνες σας στις 5/10, ώστε να προετοιμαστείτε καλύτερα για την περίοδο των υψηλότερων πωλήσεων!

Στοιχεία πρόσφατης έρευνας θα δείξουν στους συμμετέχοντες πού βρίσκονται σε σχέση με όσα ζητάει ο καταναλωτής και όσα προσφέρει η αγορά.

Ένα συνέδριο αποκλειστικά για τα logistics του e-commerce, που θα παρουσιάσει και θα σχολιάσει:

  •  αποτελέσματα Νέας έρευνας σε 1000 καταναλωτές για τις logistics προτιμήσεις τους
  •  σύγκριση έρευνας 2019 με 2022
  •  benchmarks για τα logistics του e-commerce
  •  tips για την περίοδο των υψηλότερων πωλήσεων που ακολουθεί
  •  quick wins

Τα ευρήματα των 2 αυτών ερευνών θα σχολιαστούν και θα συζητηθούν από κορυφαία στελέχη καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου. Το επόμενο διάστημα με Black Friday, Χριστουγεννιάτικες αγορές και εποχιακές εκπτώσεις προμηνύει έξαρση των ηλεκτρονικών πωλήσεων. Καθίσταται επείγουσα και επιτακτική η ανάγκη οι επιχειρήσεις -ειδικά οι μικρομεσαίες & οι μικρές- να αναπτύξουν μια ισχυρή παρουσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο και ικανοποιημένους πελάτες. Απαιτούνται quick wins σε αποθήκες, κέντρα διανομής και last mile ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Το 5ο συνέδριο e-commerce δίνει ιδιαίτερο βάρος στη στρατηγική σημασία του τελευταίου μιλίου που έχει καθοριστικό ρόλο στο customer satisfaction.

Surveys, benchmarks, case studies, σχολιασμοί, κατευθύνσεις και λύσεις θα παρουσιαστούν στο δια δραστικό 5ο e-commerce logistics. Σας περιμένουμε ώστε να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για την περίοδο με την υψηλότερη ζήτηση.