Η μεγάλη στροφή στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο

Η Έκθεση της PayPal, για το Διασυνοριακό Εμπόριο 2021 αποτυπώνει και υπογραμμίζει τις τρέχουσες και επερχόμενες παγκόσμιες αλλαγές που πρόκειται να διαμορφώσουν το μέλλον του διασυνοριακού εμπορίου.

Η έκθεση της PayPal, με τον τίτλο The Great Pivot in Global E-commerce, κατέγραψε και παρουσιάζει τις παγκόσμιες τάσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και διάφορες σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές, οι οποίες φαίνεται να διαμορφώνουν το μέλλον του διεθνούς εμπορίου.

Περιέχει λεπτομερή ανάλυση των καταναλωτικών συνηθειών σε 13 επιλεγμένες αγορές στις περιοχές Ασίας-Ειρηνικού, Λατινικής Αμερικής και Ευρώπης, και πιο συγκεκριμένα στις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ινδία, Κίνα, Μεξικό, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Με τη συνδρομή των στοιχείων αυτών, οι επιχειρήσεις δύνανται να σχεδιάσουν καλύτερα το πως θα εισέλθουν σε ξένες αγορές, έχοντας γνώση των τοπικών ιδιαιτεροτήτων, αναγκών και προδιαγραφών, και ως εκ τούτου να είναι σε θέση να εντοπίσουν τους πιθανούς τομείς ανάπτυξης και να προετοιμαστούν πιο αποτελεσματικά για την εν λόγω επέκταση.

Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε βασικούς τομείς ανάπτυξης για την επιχείρησή σας, διερευνώντας 13 βασικές αγορές εις βάθος. Είτε μόλις ξεκινάτε το διασυνοριακό ταξίδι σας είτε επεκτείνετε τη δραστηριοποίησή σας παγκοσμίως, η κατανόηση των πελατών σας από το εξωτερικό αποτελεί το κλειδί για την επιτυχημένη εισαγωγή σε μια αγορά.