H Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη Πρόεδρος του GR.EC.A, & Διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ, παρουσίασε τις Βασικές αρχές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στο webinar που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με θέμα: «Τα Βασικά Μυστικά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου».

Κατά τη διάρκεια του webinar η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, Διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GRECA (Greek e-Commerce Association), παρουσίασε με λεπτομέρεια τις Βασικές αρχές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, τα βήματα που ακολουθώ για να σχεδιάσω την ηλεκτρονική μου παρουσία, τα εργαλεία για την μελέτη του ανταγωνισμού και τα Βασικά εργαλεία Ψηφιακού Μάρκετινγκ.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς συμπίπτει με την έναρξη εφαρμογής της Δράσης του Ε.Ε.Α. που προβλέπει τη για τα μέλη του που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στο πλαίσιο της έναρξης της λειτουργίας της Ευφυούς Ψηφιακής Πλατφόρμας για την Ενίσχυση και Υποστήριξη της Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με το ΟΠΑ.

Δείτε το βίντεο: