Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων υλοποιεί ένα νέο έργο σχετικά με τον κανονισμό GDPR με στόχο να απλουστευθεί η διαδικασία συμμόρφωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να υιοθετηθούν σε μεγαλύτερο βαθμό ορθές πρακτικές σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα τα οποία αυτές επεξεργάζονται.

Στα πλαίσια αυτού του έργου , καλούμαστε να συμμετέχουμε όλοι αφιερώνοντας μερικά λεπτά για την συμπλήρωση του παρακάτω ερωτηματολογίου με σκοπό την ορθότερη αποτύπωση των θέσεων του κλάδου  και την παροχή καλύτερης καθοδήγησης από την Αρχή στις επιχειρήσεις.

Σκοπός του έργου, είναι η παροχή εξειδικευμένης καθοδήγησης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας μια εργαλειοθήκη συμμόρφωσης, η οποία θα περιλαμβάνει απλά στη χρήση εργαλεία υποβοήθησης των εταιρειών και επαγγελματιών, συνοδευόμενα από πρότυπα έγγραφα προσαρμοσμένα για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα τη συμβολή σας στη δράση αυτή, με τη συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου το αργότερο έως την Παρασκευή 29/01/2021.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη & ο εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης: 10-15 λεπτά.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο