Το Διοικητικό Συμβούλιο του GRECA ανακοίνωσε ότι ο Philipp Brinkmann, CEO της travelplanet24.com αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του μέλους ΔΣ, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Την θέση αναλαμβάνει ο Νίκος Βαρβαδούκας, Διευθυντής eCommerce & Digital Marketing του Public στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Νίκος Γουλής, πρόεδρος του ΔΣ του GRECA δήλωσε σχετικά: “Εκ μέρους του ΔΣ και των 115 μελών του GRECA, εκφράζω τις ευχαριστίες μας για τη συμβολή του Philipp στα πρώτα βήματα του Συνδέσμου. Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην ομάδα μας. Είναι από τα πιο αξιόλογα στελέχη του κλάδου μας και γνωρίζαμε όλοι τη πρόθεσή του να συμβάλει στην ανάπτυξη του ελληνικού ηλ. εμπορίου εντός και εκτός συνόρων.”

Ο Philipp Brinkmann, δήλωσε: “Ως ιδρυτικό μέλος, υποστηρίζω το έργο του GRECA και θα είμαι πάντα ενεργό μέλος του. Αλλά με την εξάπλωση της travelplanet24 σε πάνω από 35 χώρες με τοπική παρουσία, πλέον ο χρόνος μου δεν επιτρέπει να είμαι στην πρώτη γραμμή του θεσμικού οργάνου μας. Εύχομαι στον Νίκο Βαρβαδούκα και το υπόλοιπο ΔΣ καλή επιτυχία.”

Ο Νίκος Βαρβαδούκας, δήλωσε: “Με χαρά αποδέχθηκα την θέση στο ΔΣ του GRECA. Το Public είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου και είχα εκδηλώσει την πρόθεση μου στη Γενική Συνέλευση του 2012 να ενισχύσω την συλλογική προσπάθεια από όποιο πόστο μπορούσα. Ήδη σχεδιάζουμε σημαντικές ενέργειες για το 2014, είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της ομάδας αυτής.”