Αγαπητά μέλη του GRECA,

Σύμφωνα με το Καταστατικό μας και την απόφαση του ΔΣ της 4ης Ιουνίου 2018  καλούμε τα τακτικά, συνδεδεμένα και επίτιμα μέλη του Συνδέσμου που είναι ταμειακά ενήμερα σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 ή σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 (σημειώστε την 2η ημερομηνία) και ώρα 16:00 στο Ελαιών Loft επί της οδού Α/Τ Βέλους 3 και Ναυτικού Τ.Κ. 10447, στον Βοτανικό, Αθήνα.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης θα είναι:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης

2. Ενημέρωση για την λήξη της προβλεπόμενης κατ’ άρθρο 12 παρ. 7 θητείας του απερχόμενου ΔΣ που είχε εκλεγεί μέχρι την τακτική ΓΣ του 2018, και σύγκληση της τακτικής ΓΣ καθώς και της διαδικασίας των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου ΔΣ, Συμβουλευτικής και Ελεγκτικής Επιτροπής κατά τα προβλεπόμενα στο Καταστατικό. Η διάρκεια της θητείας των νέων Οργάνων του Συνδέσμου που θα προκύψει θα είναι διετής (ήτοι μέχρι την τακτική ΓΣ του 2020).

3. Έγκριση ισολογισμού και προϋπολογισμού που καταθέτει το απερχόμενο ΔΣ,
καθώς και της οικονομικής διαχείρισης από τη ΓΣ και έγκριση έκθεσης Ελεγκτικής
Επιτροπής ή, ελλείψει αυτής, υποβολή σχετικής έκθεσης απευθείας από το ΔΣ
προς έγκριση από την ΓΣ.

4. Έγκριση του απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

5. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής από τα παριστάμενα στη ΓΣ μέλη, η οποία εποπτεύει τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Συμβουλευτικής και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

6. Έγκριση ψηφοδελτίων για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου, της Συμβουλευτικής και της Ελεγκτικής Επιτροπής και διενέργεια των αρχαιρεσιών.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Τα μέλη που επιθυμούν να μετάσχουν πρέπει να συμμορφωθούν με το νόμο και το καταστατικό.

Σχετικά με τα παραπάνω, μην διστάσετε να στείλετε e-mail στο info@greekecommerce.gr για οποιαδήποτε απορία. 

Εκ μέρους του ΔΣ του GRECA

Φώτης Αντωνόπουλος, Πρόεδρος  ΔΣ

Κορίνα Παλαμίδη, Γ. Γραμματέας