Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ECDM Conference North 2021, η σημαντικότερη εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, με την Αιγίδα του GR.EC.A.

Τις εργασίες του κεντρικού διήμερου συνεδρίου, άνοιξε η Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη.

Κατά την έναρξη της ECDMConferenceNorth 2021 τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό, ο κ. Άγγελος Χαριστέας, Aντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο κ. Μιχάλης Κούπκας, Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 180 σύνεδροι, με την αίθουσα να είναι ασφυκτικά γεμάτη, σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του διημέρου. Μάλιστα, στο Βελλίδειο βρέθηκαν σύνεδροι, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από γειτονικές χώρες, όπως τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Η ECDM Conference North 2021 διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης και παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, εξαιτίας της πανδημίας, το κοινό της Βόρειας Ελλάδας έδωσε δυναμικό παρόν και τίμησε με την παρουσία του τη διοργάνωση.