Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A. παρευρέθηκε στις Βρυξέλλες στις 5 Δεκεμβρίου 2022 για την Γενική Συνέλευση & το Διοικητικό Συμβούλιο του Ecommerce Europe.

O Αντιπρόεδρος του GR.EC.A. & Μέλος του Δ.Σ. του Ecommerce Europe Μάκης Σαββίδης, η Γενική Γραμματέας του GR.EC.A. Μαρίνα Βασιλαρά και η P.R. & Marketing Specialist GR.EC.A. Χριστίνα Λόη συμμετείχαν στις συνεδριάσεις εκπροσωπώντας το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στην Γενική Συνέλευση και στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2022 συζητήθηκαν θέματα όπως ο απολογισμός του 2022 και τέθηκαν οι Κύριες Προτεραιότητες του 2023 για το Ευρωπαϊκό Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Συγκεκριμένα τα θέματα που τέθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Ecommerce Europe ήταν τα παρακάτω:

O GR.EC.A τοποθετήθηκε και έθεσε στο τραπέζι καίρια ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο όπως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά eshops σχετικά με το Cross Border και τα υψηλά κόστη μεταφορικών.

Η συμμετοχή του GR.EC.A. ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς φέτος οι δυο οργανισμοί κλείνουν τα 10 χρόνια λειτουργίας τους.