Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek E-commerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση, καθώς και τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που διεξάχθηκαν στο Gazarte στις 15/06/2022 και κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ελληνικού Εμπορίου.

Ο GR.EC.A διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από 7 Τακτικά Μέλη και 2 Συνδεδεμένα Μέλη του Σωματείου . Τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και 3 αναπληρωματικά μέλη αυτού (2 αναπληρωματικά από τα Τακτικά Μέλη και 1 αναπληρωματικό από τα Συνδεδεμένα Μέλη του Σωματείου) εκλέγονται από την τακτική Γενική Συνέλευση ανά διετία.

Οι ρόλοι όλων των μελών του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του GR.EC.A. καθορίσθηκαν ως εξής:

Πρόεδρος Δρ. Κατερίνα ΦραϊδάκηELTRUN
ΑντιπρόεδροςΜάκης ΣαββίδηςOroloi.gr
Γενικός ΓραμματέαςΜαρίνα ΒασιλαράApivita.com
ΤαμίαςΓιώργος Αυγουστίδης Skroutz.gr
Μέλος Δ.ΣΜάριος ΜπεζιούλαςSpitishop.gr
Μέλος Δ.ΣΑλέξανδρος ΡούσταςYou.gr
Μέλος Δ.ΣΝίκος ΒαρβαδούκαςPublic.gr
Μέλος Δ.ΣΑλέξανδρος ΛεούσηςDigilex.gr
Μέλος Δ.ΣΒαγγέλης ΚοτσώνηςE-satisfaction.com
Αναπληρωματικό
Μέλος Δ.Σ
Ηλίας ΜακρήςPharmacy 295.gr
Αναπληρωματικό
Μέλος Δ.Σ
Πάνος ΠατρωνίδηςFunkyBuddha.com
Αναπληρωματικό
Μέλος Δ.Σ
Ειρήνη ΠάνζαρηΧρυσός Οδηγός

Όλα μέλη του ΔΣ , συμμετέχουν σε συγκεκριμένες Ομάδες Εργασίας έχοντας ως βασικό στόχο την διαμόρφωση Εθνικών στρατηγικών προτεραιοτήτων και την ενίσχυση της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας.