Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), ανακοινώνει ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, από την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, ο Δημήτρης Θεοφάνους αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου του Συνδέσμου.

Ο Δημήτρης Θεοφάνους είναι απόφοιτος του τμήματος Ναυτιλιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος International MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως Υπότροφος του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης».

Ασχολείται με το e-commerce από το 2008 αποτελώντας ιδρυτικό μέλος του ricardo.gr, σε θέσεις marketing και πωλήσεων και του brandsGalaxy.gr, του Ομίλου ΑΝΤ1, ως Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης, ενώ έχει διατελέσει και Διευθυντής marketing στην airtickets.gr.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Εμπορικός Διευθυντής στο you.gr, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Quest.

Οι ρόλοι όλων των μελών του ΔΣ του GR.EC.A. καθορίσθηκαν ως εξής:

Ο Δημήτρης Θεοφάνους δήλωσε σχετικά με την εκλογή του ως πρόεδρος του GRECA: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους. Το νέο Διοικητικό Σχήμα, αναλαμβάνει το σύνδεσμο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον κλάδο, έχοντας όμως ως παρακαταθήκη, ένα πολύ σημαντικό και στέρεο έργο, από την προηγούμενη διοίκηση. 

Αυτό μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για το μέλλον, όπου παρά τις τεράστιες προκλήσεις, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα, για τον GRECA, τα μέλη του και το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Επιχειρείν”.

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του GRECA ομόφωνα συνεχάρη το προηγούμενο ΔΣ που παρέδωσε ένα δυναμικό Σύνδεσμο, με σημαντική βάση μελών, ενεργή παρουσία, οικονομικά εύρωστο και με άψογες σχέσεις με την Ελληνική Πολιτεία και τις Βρυξέλλες.