Με την Αιγίδα του GR.EC.A ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες το διεθνές συνέδριο της eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2023 στην συνεδριακή αίθουσα του Βελλιδείου, της πιο σημαντικής εκδήλωσης για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα!

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις 11 & 12 Φεβρουαρίου, βρέθηκαν ομιλητές από κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίοι παρουσίασαν τις πιο σύγχρονες τάσεις στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Το διεθνές συνέδριο της ECDM Expo NORTH 2023 τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό κατά την έναρξή του, ο κ.Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών, Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και ο κ. Δημήτρης Γαλαμάτης, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, ενώ τις εργασίες του, άνοιξε η Πρόεδρος του GR.EC.A, κ. Κατερίνα Φραϊδάκη.

Δείτε την παρουσίαση της Προέδρου του GR.EC.A, κ. Κατερίνα Φραϊδάκη:

Η διοργάνωση, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει όλες τις ομιλίες του διεθνούς διήμερου συνεδρίου τηςeCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2023 στο επίσημο κανάλι της εκδήλωσης στο Youtube.