Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του GR.EC.A. Φραϊδάκη Κατερίνα συμμετείχε ως μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Supermarket Awards που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 στο Sofitel Athens Airport.

Eκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικών φορέων και ακαδημαϊκοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ομάδες που υλοποίησαν, τον τελευταίο χρόνο, τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες.

Ο συγκεκριμένος θεσμός έκλεισε 12 χρόνια και έχει εδραιωθεί ως η ετήσια συνάντηση του κλάδου του λιανεμπορίου καθώς δίνει την ευκαιρία να παρουσιαστούν εφαρμοσμένες και επιτυχημένες πρακτικές που απαντούν στις συνθήκες της αγοράς και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την επιτροπή αξιολόγησης, στην οποία συμμετέχουν 20 εκπρόσωποι των σημαντικότερων φορέων του κλάδου, ακαδημαϊκοί και ειδικοί αναλυτές.

H Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη κατά την απονομή βραβείων στα supermarket awards:

Τα βραβεία διοργανώνονται από την Boussias Events με την επιστημονική συνεργασία του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN), του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Τα Supermarket Awards 2023 τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, καθώς και των εξής φορέων: ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ, ΕΣΕΕ, ΙΕΛΚΑ, ΣΒΕ, ΣΕΛΠΕ, GR.EC.A.