Συγκρίνετε και βελτιώστε την επίδοσή σας στο eCommerce δωρεάν, ανώνυμα και σε πραγματικό χρόνο!

O GRECA σε συνεργασία με τον Ecommerce Europe σας παρουσιάζει το Ecommerce Benchmark, μια απολύτως δωρεάν υπηρεσία για τα μέλη του GRECA που σας επιτρέπει να συγκρίνετε ανώνυμα και με ασφάλεια τις δραστηριότητές σας στο eCommerce με αυτές των ανταγωνιστών σας, έχοντας ως βάση 21 KPI’s (όπως Conversion Rate, % of Repeat Buyers, CPC, % of Returns, Bounce Rate, κτλ). 

Ξεκινήστε κάνοντας εγγραφή εδώ και με λίγα “click” θα λάβετε απαντήσεις για τα KPI’s που απαντάτε  καθώς και επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με το πως να βελτιώσετε το e-shop σας. Κάνοντας τώρα εγγραφή στο Free Benchmark ​αποκτάτε και δωρεάν reports του κλάδου στην Ευρώπη. Σύντομα, τα μέλη του GRECA θα μπορούν να συγκρίνουν τα KPI τους μόνο με τον αντίστοιχο μέσο όρο του κλάδου στην Ελλάδα.

Σημειώστε οτι δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε κάθε KPI. Άν δεν γνωρίζετε την απάντηση για ένα ή περισσότερα KPIs, μπορείτε να τα παραλείψετε και να συνεχίσετε με τα επόμενα. Τότε, το Benchmark θα σας παρέχει τις πληροφορίες για τα KPIs που έχετε απαντήσει.

Όταν έχετε ολοκληρώσει τα KPIs, το Ecommerce Benchmark δημιουργεί ένα report που βασίζεται στις απαντήσεις σας. Δείτε παρακάτω σχετικό παράδειγμα:

Κάνοντας τώρα εγγραφή στο Free Benchmark ​αποκτάτε και δωρεάν reports του κλάδου. 

Ο GRECA ήταν από τους πρώτους 6 ευρωπαϊκούς συνδέσμους που υιοθέτησε την πρωτοβουλία του  Benchmark το οποίο είναι κατάλληλο για όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα είτε δραστηριοποιούνται σεB2C ή B2B κλάδο.

Ο χειρισμός των δεδομένων γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια και μόνο 1 άτομο από τον eCommerce Europe έχει πρόσβαση στις αναλυτικές πληρφορίες της βάσης δεδομένων.

Ξεκινήστε τώρα το Free Benchmark μέσα από το site μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στη σελίδα του Ecommerce Benchmark.