Ένα νέο ψηφιακό εργαλείο, που συνδέει το ανθρώπινο δυναμικό που αναζητά εργασία και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της  τεχνολογίας & ηλεκτρονικού επιχειρείν και αναζητούν το αντίστοιχο προσωπικό, εγκαινίασε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A.

Το Careers with GR.EC.A συγκεντρώνει σε μια εύχρηστη πλατφόρμα διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις και τις συνδέει με ανθρώπους που ψάχνουν το επόμενο βήμα της καριέρας τους. 

Απώτερος στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση της δυνατότητας των επιχειρήσεων να βρίσκουν το ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζονται. Παράλληλα, δίνει στο ανθρώπινο δυναμικο στη χώρα μας τη δυνατότητα αναζήτησης διαθέσιμων θέσεων εργασίας σε ορισμένες από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, καθώς και σε ανερχόμενες τεχνολογικές startups της Ελλάδας!

Οι επιχειρήσεις-μέλη του GR.EC.Α μπορούν να βρουν το κατάλληλο προσωπικό που αναζητούν εύκολα & γρήγορα με  2 απλά βήματα χωρίς καμία χρέωση: Αρχικά θα πρέπει να δημιουργήσουν το λογαριασμό της επιχείρησης τους στην πλατφόρμα και στην συνέχεια να δημιουργήσουν την αγγελία που επιθυμούν για δημοσίευση προκειμένου να  προσελκύσουν τους κατάλληλους υποψηφίους.

Το Careers with GR.EC.A σχεδιάζεται και υλοποιείται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε συνεργασία με τη Workable  και απευθύνεται αποκλειστικά στις επιχειρήσεις-μέλη του GR.EC.A.