Με την κορυφαία διάκριση «Fintech της Χρονιάς 2024» και ακόμη 5 σημαντικά βραβεία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, τιμήθηκε η Worldline Greece στην τελετή των Digital Finance Awards 2024, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για προσφορά καινοτόμων λύσεων ψηφιακών πληρωμών, οι οποίες διαρκώς εξελίσσονται, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων και την ανάπτυξή τους.

Η Worldline, παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση πληρωμών με κάρτες, «χτίζει» την επόμενη ημέρα των ηλεκτρονικών πληρωμών σήμερα έχοντας ως όραμα να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύει με νέες δυνατότητες και αναβαθμίζει διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ως πρωτοπόρος εταιρεία του κλάδου.

Στη φετινή τελετή των Digital Finance Awards 2024,  η οποία πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2024, η Worldline Greece αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, «Fintech of the Υear» λαμβάνοντας ένα από τα κορυφαία βραβεία του θεσμού, ως επιβράβευση για τη συνολική συνεισφορά της στον κλάδο των πληρωμών για την εκκαθάριση συναλλαγών με κάρτες (Cards Acquiring Business).

Η εταιρεία απέσπασε επίσης δύο βραβεία στις κατηγορίες «Best Payments Processing Project» και «Best Digital Platform» για το Worldline Merchant Shop, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις να αποκτήσουν εύκολα και χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία λύσεις πληρωμών με κάρτα, ενώ τιμήθηκε με δύο ακόμη διακρίσεις για την υπηρεσία, Worldline Live-Pay που επιτρέπει online πληρωμές, στις κατηγορίες «Best Fintech Solution» και «Best Payments Initiative». Επιπλέον, στην κατηγορία «Best Payments App & Transaction Processing Digital Initiative», βραβεύτηκε η καινοτόμα εφαρμογή Worldline Smart POS App, η οποία μετατρέπει οποιαδήποτε Android κινητή συσκευή σε POS και έως τώρα, την εμπιστεύονται περισσότερες από 20.000 επιχειρήσεις.

Σημειώνεται πως ο θεσμός των Digital Finance Awards, ο οποίος διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά, επιβραβεύει Οργανισμούς και Εταιρείες που διακρίνονται για καινοτόμες προσεγγίσεις και πρωτοποριακά έργα αναβάθμισης, στους κλάδους του Digital Banking και Digital Insurance.

Ο Ιωάννης Κιτιξής, Managing Director & Country Head, της Worldline Greece δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη της Worldline Greece, ως Fintech of the Υear, για δεύτερη μάλιστα συνεχή χρονιά, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς ενώ ταυτόχρονα μας δίνει επιπλέον κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε προς τον στόχο μας, να «χτίσουμε» την επόμενη μέρα των ηλεκτρονικών πληρωμών με γνώμονα τον επιχειρηματία – πελάτη μας και τις ανάγκες του. Σταθερή δέσμευσή μας παραμένει η διαρκής εξέλιξη, προσφέροντας στην ελληνική αγορά καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας».