SARMED Leading transformation in logistics

Unlocking Growth and Efficiency: The Strategic Imperative of Outsourcing in Today’s Logistics Landscape

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το workshop της SARMED τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο του συνεδρίου Logi.C 23 που διοργάνωσε η O.MIND Creatives.

Το workshop ξεκίνησε με την προβολή του ανανεωμένου εταιρικού βίντεο της SARMED. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον κ. Γιάννη Σαραντίτη, Chairman & CEO της SARMED. Στη συνέχεια ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης, CCOO της SARMED παρουσίασε τα οφέλη των outsourced logistics και πως η επιλογή του κατάλληλου 3PL παρόχου συμβάλλει στην ανάπτυξη και αποτελεσματική λειτουργία των επιχειρήσεων.

Ακολούθησαν δύο πάνελ. Στο πρώτο πάνελ της ημέρας συμμετείχαν ο κ. Δημήτρης Μποσνίδης, Logistics Manager της Coca Cola 3E και ο κ. Μάρκος Σιγάλας, Supply Chain Director της Γρηγόρης ΑΒΕΕ. Και οι δύο συνεργάτες ανέδειξαν την ανάγκη για ανάθεση των logistics σε έναν 3PL πάροχο και κυρίως τα οφέλη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες τηςSARMED.

Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκαν στατιστικά και δείκτες απόδοσης των δύο έργων. Τη συζήτηση συντόνισαν ο κ. Γιώργος Φαρδής, Commercial Director της SARMED και ο κ. Λευτέρης Σολωμός, Transport Operations Director της SARMED.

Η νέα, εξειδικευμένη υπηρεσία της SARMED, e-Commerce Logistics, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο δεύτερο πάνελ, στο οποίο παρουσιάστηκαν δύο νέες συνεργασίες της Εταιρείας, με της Sport Vision και τη SpitiShop. Οι General Managers των δύο εταιρειών, κ. Βασίλης Καραμανλής και κ. Μάριος Μπεζιούλας, αντίστοιχα, εξήραν την άριστη συνεργασία με τη SARMED ως προς το επίπεδο παροχής των υπηρεσιών της, αλλά και για τη χρήση των κατάλληλων ψηφιακών εργαλείων της in-house IT Διεύθυνσης της SARMED. Τη συζήτηση συντόνισαν η κυρία Φωτεινή Σκαπινάκη, Head of e-Commerce Logistics της SARMED και ο κ. Αντώνης Δανόπουλος, IT Director της SARMED.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες και προσκεκλημένους μας για την τιμητική τους παρουσία στο workshop που διοργανώσαμε, θέλοντας να τονίσουμε για ακόμη μία φορά πως η παροχή 3PL υπηρεσιών αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την αποτελεσματική λειτουργία και ανάπτυξη των εμπορικών επιχειρήσεων.