Ας γνωρίσουμε τη Νέα μας TRW (Transport Related Warehouse) στη Θεσσαλονίκη.

Η εγκατάσταση μας εξυπηρετεί εισαγωγές και εξαγωγές σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο και βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία για να φιλοξενήσει ροές από Ανατολική και Νότια Ευρώπη.

– Η υπερσύγχρονη αποθήκη μας, εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία και στελεχωμένη από μια ομάδα ειδικών logistics που διασφαλίζουν τον απρόσκοπτο χειρισμό και την έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων σας, ενσωματώνει τη δέσμευσή μας για την υψηλότερη ποιότητα στις λειτουργίες logistics.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας cross-docking, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την αλυσίδα εφοδιασμού σας, να μειώσετε το χρόνο μετάβασης και, τελικά, να βελτιώσετε την απόδοσή σας.

Η ποιότητα και η αξιοπιστία μας σχετίζεται άμεσα με τη δέσμευσή μας για ικανοποίηση πελατών.

Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες και βέλτιστες πρακτικές για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι αποστολές διεκπεραιώνονται με τη μέγιστη προσοχή και παραδίδονται έγκαιρα.

Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και η δέσμευσή μας για την αριστεία μας έχουν κερδίσει τη φήμη ως αξιόπιστου συνεργάτη στον κλάδο των logistics.