Έκανες αγορές τη Black Friday & Cyber Monday και θέλεις να τις στείλεις στους αγαπημένους σου;  Η BOX NOW για 2 ημέρες προσφέρει έκπτωση έως και 75% για τα μικρά και μεσαία δέματα με κόστος στις αποστολές 0,5€ και 2€ αντίστοιχα!

H προσφορά, η οποία ισχύει για τις 28 και 29 Νοεμβρίου, κάνει ακόμα πιο εύκολη και πιο οικονομική τη διαδικασία αποστολής των δεμάτων με… after Black Friday & Cyber Monday έκπτωση!

Ότι και αν ψώνισες, όσα δέματα και αν παρέλαβες, με BOX NOW τα “στέλνεις πακέτο” όπου θες εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!

Η ΒΟΧ ΝΟW η «πράσινη» καινοτόμος start up που άλλαξε τα δεδομένα στις παραδόσεις και παραλαβές ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεχίζει να διευρύνει το πλήθος των συνεργαζόμενων εταιρειών με βασικό στόχο τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων εκείνων που θέλουν τις αγορές τους σε χρόνο και τόπο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους, προσφέροντας τη δυνατότητα παράδοσης δεμάτων σε Lockers σε κομβικά σημεία, σε περισσότερες από 560 περιοχές της χώρας. Ενδεικτικά σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Πύργο, Καλαμάτα, Άργος, Αγρίνιο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, Κρήτη και Κύπρο, ώστε όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε κάποιο BOX NOW Locker, καλύπτοντας τη μικρότερη δυνατή απόσταση για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους σε όλη την Ελλάδα.

Αδιάψευστη επιβεβαίωση της ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί ο δείκτης ικανοποίησης των πελατών NPS, στον οποίο 95 στους 100 βαθμολογούν με 9 ή 10, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες της BOX NOW.  Με τη BOX NOW «όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ».