H finloup φέρνει στην Ελλάδα το leasing ηλεκτρονικών συσκευών!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΑ 18/11/2022

Ήξερες ότι μπορείς να πάρεις την ηλεκτρονική συσκευή που θέλεις με ευέλικτο leasing; Τώρα είναι εφικτό, με τη finloup.

H ελληνική fintech startup – την οποία γνωρίσαμε όταν έφερε 1η στην Ελλάδα την υπηρεσία Buy Now Pay Later – προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να νοικιάσουν smartphone, laptop, tablet, gaming κονσόλες και άλλες συσκευές με ευέλικτο πρόγραμμα leasing.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς πάντα να χρησιμοποιείς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αφού έχεις τη δυνατότητα να επιστρέψεις ή να αναβαθμίσεις το προϊόν σου όποτε θέλεις, χωρίς κλειστούς όρους και ρήτρες.

Επιπλέον, η finloup σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δική σου τη συσκευή που νοικιάζεις, σε λιγότερο από 2 χρόνια, αλλά και να την απολαμβάνεις ξέγνοιαστα, με το πρόγραμμα f-insurance, το οποίο καλύπτει την πρώτη επισκευή σε περίπτωση ζημιάς.

Στο ανανεωμένο website της εταιρείας θα ανακαλύψεις τα τελευταία iPhone μοντέλα, κορυφαίες gaming κονσόλες – όπως το PlayStation 5 – και μερικά από τα καλύτερα Laptop και Tablet της αγοράς.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και απόλυτα ασφαλής:

  1. Επιλέγεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει.
  2. Περνάς τη διαδικασία αξιολόγησης με σύνδεση στο e-banking σου. Η finloup εξετάζει τα τραπεζικά σου δεδομένα μέσω του ασφαλούς συστήματος του open banking για να εγκρίνει το αίτημά σου.
  3. Ολοκληρώνεις την πρώτη πληρωμή, η οποία περιλαμβάνει το πρώτο μηνιαίο μίσθωμα και μία επιστρέψιμη εγγύηση (ίση με 2 μισθώματα), για να ξεκινήσεις το leasing σου.
  4. Παραλαμβάνεις τη συσκευή σου σε συνεργαζόμενο κατάστημα της επιλογής σου ή στο σπίτι σου.

Και αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή έχεις εταιρεία, η finloup σου προσφέρει εξατομικευμένες προσφορές για leasing τεχνολογικού εξοπλισμού για την επιχείρησή σου.

H finloup
H finloup ιδρύθηκε το 2020 και είναι μία από τις πιο καινοτόμες fintech εταιρείες στην Ελλάδα. Ξεκίνησε ως η 1η Buy Now Pay Later υπηρεσία στη χώρα μας και μέσα σε 2 χρόνια μετράει χιλιάδες πελάτες που χρησιμοποιούν τη μέθοδο πληρωμής της σε περισσότερα από 150 συνεργαζόμενα καταστήματα.

Πλέον, έχει προσθέσει και το leasing ηλεκτρονικών συσκευών στη λίστα των υπηρεσιών της, καθιστώντας τα προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας πιο προσιτά στο ευρύ κοινό, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία.  

Ανακάλυψε τα προϊόντα που μπορείς να πάρεις να πάρεις με leasing από τη finloup εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το leasing με finloup θα βρεις εδώ.