Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες ανάγκες του Δήμου Ελασσόνας, που προέκυψαν από τον καταστροφικό σεισμό στις 3 και 4 Μαρτίου, η ACS, εταιρεία του Ομίλου Quest, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθεί, προσφέρει έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες αναλαμβάνοντας τη δωρεάν αποστολή συγκεκριμένων ειδών ανάγκης από τα καταστήματα ΑCS όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα από το Σάββατο 13/03/21 έως και την Τρίτη 13/04/21 καλούμε τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα να συγκεντρώσουν τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης που έχει ανακοινώσει ο Δήμος Ελασσόνας για τη στήριξη των σεισμόπληκτων και να τα παραδίδουν στα καταστήματα της ACS πανελλαδικά:

  1. Κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, παπλώματα και κλινοσκεπάσματα.
  2. Απολυμαντικά / καθαριστικά / είδη προσωπικής υγιεινής (σφραγισμένες συσκευασίες).
  3. Ατομικές συσκευασίες με μέλι / μαρμελάδα (όχι γυάλινες συσκευασίες).
  4. Ατομικές συσκευασίες σε κρουασάν, τσουρεκάκια, κριτσίνια και κουλούρια.
  5. Ατομικοί μικροί χυμοί – σοκολατούχα γάλατα μακράς διαρκείας (όχι ψυγείου).
  6. Μεγάλες συσκευασίες σε εμφιαλωμένα νερά.

Η ACS αναλαμβάνει την ασφαλή και δωρεάν μεταφορά των παραπάνω ειδών και την παράδοσή τους στον χώρο των Κ.Ε.Π. του Δήμου Ελασσόνας, με σκοπό τη διάθεσή τους από τον Δήμο σε πάνω από 5.000 σεισμόπληκτους κατοίκους. 

Σημείωση: Τα ανωτέρω είδη θα πρέπει να παραδίδονται στα καταστήματα ACS σε κλειστές συσκευασίες, εντός χαρτοκιβωτίων, και με την ένδειξη «ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ».

Σχετικά με την ACS

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Μ.Α.Ε.Ε., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, διακινώντας ετησίως πάνω από 60 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post). Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους, ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής/παρακολούθησης των αποστολών. Προσφέροντας πάνω από 40 χρόνια στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά όλης της χώρας πλήρεις, αξιόπιστες, προσιτές και ποιοτικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των επειγουσών ταχυδρομικών τους αναγκών, η ACS έχει ταυτίσει αναμφισβήτητα το όνομά της με την υπηρεσία Courier στην Ελλάδα. Με βασικό γνώμονα την καινοτομία και το Customer Experience, η εταιρεία διαφοροποιείται σημαντικά από τις υπόλοιπες εταιρείες ταχυμεταφορών, καθώς πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις σε καινοτόμα συστήματα, αυτοματισμούς και νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες και λύσεις, για την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των Πελατών της. Παράλληλα, στοχεύει διαρκώς στην ενίσχυση της κοινωνικής της συνεισφοράς, υλοποιώντας δράσεις μεγάλης εμβέλειας, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ευπαθών ομάδων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Περισσότερες πληροφορίες για την ACS στο www.acscourier.gr