SPEEDEX, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών, δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όσους την επιλέγουν για τις αποστολές και τις παραδόσεις τους, να πληρώνουν εύκολα στην πόρτα τους με κάρτες πληρωμών, όπως χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη..

Η νέα αυτή υπηρεσία θα παρέχει την ευελιξία στους παραλήπτες να πληρώνουν μέσω κάρτας όπου και αν παραλαμβάνουν την αποστολή τους, προσφέροντας μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Ταυτόχρονα θα μπορούν να παραλαμβάνουν στο χώρο τους αποστολές με αντικαταβολή αξίας μεγαλύτερης από το εκάστοτε όριο χρήσης μετρητών.

Παράλληλα με τη συνεργασία των δύο εταιρειών, SPEEDEX και Mastercardοι πελάτες θα απολαμβάνουν τα προνόμια της Mastercard, παρέχοντας ένα υψηλό επίπεδο εμπειρίας και εξυπηρέτησης.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, που θα πληρώσουν έως και 31/12/2019 μέσω όλων των POS της SPEEDEX, παίρνουν μέρος  αυτόματα στο διαγωνισμό για να αποκτήσουν ένα iphone 11.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα συνεργασία και τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο καταστημάτων της SPEEDEX καθώς και στην ιστοσελίδα www.speedex.gr.

Σχετικά με τη SPEEDEX

Η SPEEDEX Ταχυμεταφορών ιδρύθηκε το 1986 και διαθέτει Πανελλαδικό Δίκτυο περίπου 200 καταστημάτων, καθώς και 130 σημεία εξυπηρέτησης «SPEEDEX Corner» στα πρατήρια της AVIN. Στις κεντρικές υπηρεσίες και στο δίκτυό της, η SPEEDEX απασχολεί περισσότερους από 1.400 εργαζόμενους.

Η SPEEDEX καλύπτει σήμερα με τις υπηρεσίες της περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις πανελλαδικά, μεταφέροντας καθημερινά άνω των 55.000 δεμάτων και φακέλων, ενώ κάθε μήνα περίπου 1.100.000 άνθρωποι είναι αποδέκτες των υπηρεσιών της. 

Από τον Δεκέμβριο του 2017, η SPEEDEX ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Όμιλο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, έναν από τους ιστορικότερους Εμπορικούς Ομίλους της χώρας μας, ενώ συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του Κλάδου Ταχυμεταφορών παρέχοντας μεγάλο εύρος υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής αγοράς.