1200 lockers, 350+ e-shops, 130.000+ καταναλωτές, 85% της περιφέρειας

Η Vendora, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και κορυφαία πλατφόρμα αγγελιών στην Ελλάδα, διαλέγει την ‘πράσινη’ BOX NOW για την αποστολή δεμάτων μεταξύ αγοραστών και πωλητών σε όλη την Ελλάδα. Η Vendora προσφέρει σε ιδιώτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων την ευκαιρία να πουλήσουν ή να αγοράσουν νέα και μεταχειρισμένα αντικείμενα ευκολότερα και ασφαλέστερα από τον ανταγωνισμό. Με πάνω από 400.000 αγγελίες σε 20+ κατηγορίες, η Vendora είναι πλέον η Νο 1 επιλογή για αγορές για πολλούς Έλληνες και συμβάλλει αισθητά στην κυκλική οικονομία.

Η BOX NOW, η νέα πρωτοπόρος startup στις ταχυμεταφορές, προσφέρει σύγχρονες και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες παράδοσης δεμάτων μέσω των 1200 lockers της σε όλα τα αγαπημένα σημεία της πόλης, με 130.000+ πελάτες και συνεργασία με 350+  Ε-shops. Ο καταναλωτής έχει πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, εύκολα και απλά.

Οι κοινές αξίες των δυο εταιρειών κάνουν την συνεργασία ιδιαίτερη και δείχνουν τον δρόμο μιας πιο βιώσιμης πραγματικότητας στο μέλλον.

Βιωσιμότητα και οικολογική συνείδηση
Με Lockers που λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια & ένα μοντέλο λειτουργίας που μειώνει τις εκπομπές ρύπων, η BOX NOW θεωρείται η πιο πράσινη επιλογή στο Last Mile Delivery στην Ελλάδα. Παράλληλα, η Vendora θεωρείται από τις πράσινες εταιρείες στην Ελλάδα μιας και δίνει μια 2η ζωή σε χιλιάδες αντικείμενα και πατάει στο μοντέλο της κυκλικής οικονομίας.

Πανελλαδική κάλυψη
Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δυο καινοτόμων εταιρειών, κάνει δυνατή την αποστολή μεταχειρισμένων αντικειμένων από τη μια γωνιά της Ελλάδας στην άλλη. Το δίκτυο της BOX NOW καλύπτει το 85% της περιφέρειας, δίνοντας την δυνατότητα στους εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες της Vendora να ανταλλάξουν δέματα σε όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι καινούργιο για τα ελληνικά δεδομένα και συμβάλλει στην άνοδο που παρατηρείται στα μεταχειρισμένα αντικείμενα στην χώρα μας. Η BOX NOW έχει στα πλάνα της να συνεχίσει να ενισχύει το δίκτυο της μέχρι να φτάσει η κάλυψη του δικτύου της στο 100%.

Ευελιξία & Ασφάλεια
Με τα BOX NOW Lockers, μπορείς να παραλάβεις όποια μέρα & ώρα επιθυμείς, εύκολα και ανεξάρτητα. Η ευελιξία και η ταχύτερη εξυπηρέτηση που προσφέρουν οι καινοτόμες υπηρεσίες της BOX NOW, ταιριάζουν απόλυτα με την υπηρεσία ‘Αγορά μέσω Vendora’. Πρόκειται για υπηρεσία αγοράς με λίγα κλικ όπου η Vendora ενεργεί ως αξιόπιστος διαμεσολαβητής που κρατά και εκπληρώνει την πληρωμή μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, προστατεύοντας τόσο τους αγοραστές όσο και τους πωλητές. Όταν ο αγοραστής κάνει μια αγορά, πληρώνει τη Vendora, η οποία στην συνέχεια ενημερώνει τον πωλητή πως ολοκληρώθηκε η πληρωμή και τον καθοδηγεί κατά την αποστολή του δέματος. Αφού ο αγοραστής λάβει και εγκρίνει το δέμα, η Vendora ελευθερώνει την πληρωμή στον πωλητή.

Για να γιορτάσουν την νέα τους στρατηγική συνεργασία, οι δυο εταιρείες παρέχουν δωρεάν μεταφορικά με BOX NOW (αποστολή σε θυρίδα) σε όλα τα μέλη της Vendora για όλο τον Δεκέμβριο!