Το BestPrice.gr είναι η μόνη πλατφόρμα που συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από τα αγαπημένα σου καταστήματα.

Το BestPrice.gr, η πρώτη υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών, για ακόμη μία χρονιά ετοιμάζεται να υποδεχτεί την εκπτωτική περίοδο της Black Friday. Στόχος του να αναδείξει τις προσφορές των συνεργαζόμενων καταστημάτων, αλλά και να βοηθήσει τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τις ευκαιρίες που τους ενδιαφέρουν, εύκολα και γρήγορα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το BestPrice.gr είναι η 1η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών που εμπιστεύονται για την προβολή τους περισσότερα από 3.200 ηλεκτρονικά καταστήματα για περισσότερο από 20 χρόνια. Μάλιστα, είναι η μόνη πλατφόρμα που φιλοξενεί τα ηλεκτρονικά καταστήματα των πιο μεγάλων και γνωστών αλυσίδων λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.

Στην ειδική ενότητα “προσφορές”, οι χρήστες του BestPrice.gr έχουν τη δυνατότητα να βρουν όλα τα προϊόντα που σημειώνουν πτώση στην καλύτερη τιμή των τελευταίων μηνών, από το σύνολο των καταστημάτων που συμμετέχουν στην πλατφόρμα. Οι προσφορές ανανεώνονται αυτόματα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να φιλτραριστούν ανά κατηγορία και ανά κατάστημα.

Επιπλέον, το BestPrice.gr προσφέρει στους χρήστες του προσωποποιημένες ειδοποιήσεις για προσφορές, με βάση τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

Και φέτος την Black Friday, η έρευνα αγοράς ξεκινάει στο BestPrice.gr.