Νέα συνεργασία της Oxygen με τον κορυφαίο κατασκευαστή εκτυπωτών POS στην Ευρώπη, EPSON®. Με αυτή την προσθήκη, επεκτείνονται οι υπηρεσίες της Oxygen ακόμη περισσότερο για το 2024. Οι εκτυπωτές της EPSON® αποτελούν την Νο1 επιλογή, με παρουσία πάνω από 80 χρόνια και κορυφαία καινοτομία στον κλάδο της τεχνολογίας.

Με εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό, αξιόπιστη χρήση, και λειτουργικότητα κατάλληλη για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, είναι η βέλτιστη λύση για τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Οι εκτυπωτές είναι κατάλληλοι για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να εκτυπώνουν τις αποδείξεις τους εύκολα & γρήγορα.

Αποκλειστικά προνόμια για τους Oxygen πελάτες

Αποκλειστική προσφορά: Η Oxygen έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ειδικές τιμές στους θερμικούς εκτυπωτές POS της EPSON®. Αυτή η μοναδική προσφορά είναι προσαρμοσμένη για να ενδυναμώσει την επιχείρησή σας, διασφαλίζοντάς σας κορυφαία απόδοση με το βέλτιστο δυνατό κόστος. Οι ειδικές χαμηλότερες τιμές ισχύουν αποκλειστικά για τους πελάτες της Oxygen που έχουν ενεργή συνδρομή σε οποιοδήποτε πακέτο.

100% συμβατότητα: Όλοι οι εκτυπωτές που θα βρείτε στη σελίδα της Oxygen έχουν ελεγχθεί για την κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης και ταχύτητας των παραστατικών σας και είναι 100% συμβατοί με το Oxygen Pelatologio. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να απολαμβάνετε τις πιο βελτιωμένες λειτουργίες εξοικονομώντας χρόνο και κόπο.

Υποστήριξη: Θα λάβετε λύσεις και υποστήριξη προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντα τα κατάλληλα εργαλεία και την βοήθεια που χρειάζεστε.

Πώς να αποκτήσετε κάποιο προϊόν

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο της Oxygen για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για την απόκτηση εξοπλισμού από την EPSON® ή περιηγηθείτε στη νέα της σελίδα με όλους τους θερμικούς εκτυπωτές προς πώληση, και εκδηλώστε ενδιαφέρον.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί θα σας καθοδηγήσουν στη γκάμα των διαθέσιμων επιλογών υλικού, διασφαλίζοντας ότι θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές εδώ.