Η SARMED, σε συνέχεια της ανάπτυξης της νέας οργανωτικής της μονάδας, e-commerce logistics, με στόχο την προσφορά πρωτοποριακών και εξειδικευμένων λύσεων στην αγορά e-commerce, ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία SPITISHOP για το έργο αποθήκευσης & διαχείρισης των προϊόντων της στιςεγκαταστάσεις της SARMED στη Μάνδρα Αττικής, καθώς και τη διανομή αυτών.

Το SPITISHOP αποτελεί σήμερα το Νο 1 e-shop λευκών ειδών στην Ελλάδα χάρη στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών του. Σε συνεργασία με περισσότερες από 50 κατασκευάστριες εταιρείες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, η εταιρεία έχει επιλέξει και παρουσιάζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα περίπου 35.000 κωδικούς σε λευκά είδη, βρεφικά είδη, φωτιστικά, μικροέπιπλα και είδη διακόσμησης.

Στο SPITISHOP θα βρεί κανείς μόνο επώνυμες εταιρείες με υψηλά standards, όπως οι: NEF NEF, Kentia, Nima, Gofis Home, DownTown, Das Home, Ravelia, Inart, Espiel, Lorena Canals, Baby Oliver, Suavinex, Elodie Details, Lorena Canals κ.α.

Η SARMED, βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις και συμβάλλει στην επιτυχία των πελατών της, με προσαρμοσμένες λύσεις που απαντούν στις καθημερινές προκλήσεις της αγοράς, καθώς και με στρατηγικές συνεργασίες που την κατατάσσουν στην κορυφή των 3PL εταιρειών.