Ενσωματώθηκε ήδη σε Funky Buddha & Gianna Kazakou

Το Findbar ανακοινώνει την αναζήτηση μέσω εικόνας, αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς σε κλάδους όπως η Μόδας, τα είδη Σπιτιού, τα βιβλία κ.α..

Η δύναμη της εικόνας έχει ισχυροποιηθεί, καθώς ήδη το 83% των καταναλωτών

on-line δηλώνουν ότι οι εικόνες προϊόντων είναι πολύ σημαντικές στην λήψη αγοραστικής απόφασης με βάση την έρευνα του Forrester.

Το AI Image search του Findbar επιτρέπει σε έναν χρήστη ή σε έναν πωλητή καταστήματος μόδας, ειδών σπιτιού κ.α. να ανεβάσει την εικόνα προϊόντος είτε τραβώντας real time μέσω κάμερας είτε από την βιβλιοθήκη του κινητού και να λάβει instantly προτάσεις σχεδίων που μοιάζουν οπτικά.  Ταυτόχρονα μπορούν να προταθούν επιπλέον οπτικά παρεμφερή σχέδια από τον προϊοντικό κατάλογο του καταστήματος μέσω της συμπληρωματικής λειτουργίας cross “Similar αναζήτησης”, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την αγοραστική διαδικασία.

Το ΑΙ Image search μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ένα eShop όσο και από έναν πωλητή καταστήματος δίνοντας λύση σε περιπτώσεις που ο πελάτης:

Η ενσωμάτωση του AI Image search από το Findbar γίνεται ήδη σταδιακά από πρωτοπόρους λιανέμπορους στο χώρο της μόδας και των αθλητικών όπως Funky Buddha, Gianna Kazakou, προσφέροντας νέα και πιο εύκολα ταξίδια αγορών με στόχο την αύξηση των omni-channel πωλήσεων.

Μπορείτε να δείτε Demo του Image search πατώντας εδώ!

Σχετικά με το Findbar, αποτελεί την κορυφαία ελληνική πλατφόρμα SaaS, αφιερωμένη στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων που αναβαθμίζουν τις διαδικτυακές αγορές.
Μέσα σε δύο χρόνια το Findbar έχει λύσει το πρόβλημα του αποτελεσματικού on-site search σε περισσότερα από 90 sites και μηνιαίες αναζητήσεις που ξεπερνούν τα 1,2 εκατομμύρια, με αποτελέσματα:

Αύξηση του Conversion Rate μέσω του on-site search μέχρι και +32%

Ακρίβεια αναζήτησης που ξεπερνάει το 92%

– Δυνατότητα marketing ενεργειών μέσω on-site search Εμπιστοσύνη από: Cosmote, Cosmos Sport, Funky Buddha, Spitishop, GAP, Echo Deco, House of Wine, Ψυχογιός, Λητώ, Pharmacy Discount και Θανόπουλος.
Δέσμευση αποτελεί η αξιοποίηση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών, ήτοι της  τεχνητής νοημοσύνης για την απόδοση βέλτιστης αξίας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.