Η ομάδα της Oxygen συμμετείχε στο μεγαλύτερο τριήμερο καινοτομίας της Κρήτης, το Innodays, στις 24 – 26 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Στο τριήμερο υπήρχαν πάνω από 150 εκθεσιακά περίπτερα από όλους τους καινοτόμους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, εργαστήρια ερευνητικών ιδρυμάτων, παρουσιάσεις καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και πολλά ακόμη. Στο περίπτερο της Oxygen, έγιναν συζητήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους, τέθηκαν προβληματισμοί και δόθηκαν λύσεις για την πιο εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων τους. Ακόμη, έγινε παρουσίαση της εφαρμογής Oxygen Pelatologio σε όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον, προκειμένου να μπορέσουν να δουν από κοντά το περιβάλλον του.

Επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, άνθρωποι που σκοπεύουν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση αλλά και απλοί ενδιαφερόμενοι, επισκέφθηκαν την έκθεση και το περίπτερό με αριθμό Α42 με σκοπό να βρουν συνεργάτες και λύσεις που θα βοηθήσουν την επιχείρησή τους να εξελιχθεί αλλά και για να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τεχνολογίες στον κόσμο του επιχειρείν!