Η Western Union ανακοίνωσε πως επαναφέρει τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων στο Αφγανιστάν, ήδη από την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, υποστηρίζοντας έμπρακτα τις ανθρωπιστικές προσπάθειες στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με την δήλωση του Jean Claude Farah, προέδρου της Western Union για την Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, η επαναλειτουργία των τραπεζών, καθώς και ο στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών να διευκολύνουν την ανθρωπιστική βοήθεια στον αφγανικό λαό, έδωσε την δυνατότητα στην αμερικανική εταιρεία να συνεχίσει τις υπηρεσίες της.

“Μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων της Western Union στο Αφγανιστάν είναι οικογενειακά εμβάσματα χαμηλής αξίας και υποστηρίζουν βασικές ανάγκες των ανθρώπων, οπότε αυτή είναι η βάση που έχουμε και ο κύριος λόγος που επιδιώξαμε να προσφέρουμε ξανά την υπηρεσία μας”, δήλωσε ο Jean Claude Farah.

Η ροή κεφαλαίων από εργαζόμενους στο εξωτερικό αποτελεί κινητήρια δύναμη της καθημερινότητας για πολλούς Αφγανούς και έχει βοηθήσει την οικονομία μιας και πρόκειται για μία από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, αντιμέτωπη με χρόνια βίας και αστάθειας.

Στο πλαίσιο αυτής της ενίσχυσης της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Αφγανιστάν, όλες οι μεταφορές χρημάτων που πραγματοποιούνται από την PayLink Western Union μέσω όλων των καναλιών της, είτε από τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, είτε online ή μέσα από το app θα γίνονται με μηδενική χρέωση προμήθειας μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου.

Ανακαλύψτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να στείλετε χρήματα στο Αφγανιστάν εδώ www.westernunion.gr

Λίγα λόγια για την PayLink:

Εκπροσωπούμε το παγκόσμιο δίκτυο της κορυφαίας εταιρείας Western Union στην Ελλάδα από το 1991. Δημιουργούμε έναν κόσμο ηλεκτρονικών πληρωμών που συνεχώς εξελίσσεται. Χρησιμοποιούμε ψηφιακές τεχνολογίες και προσφέρουμε ασφαλείς και οικονομικά συμφέρουσες επιλογές τόσο σε φυσικά πρόσωπα όσο και σε επιχειρήσεις.

Το portfolio των υπηρεσιών της PayLink εμπλουτίζεται σταθερά. Από το 2016 παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών στο δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα ενισχύοντάς το συνεχώς με νέους παρόχους. Από το 2017 η PayLink έχει καθιερώσει το PayByBank – την πιο εξελιγμένη και 100%  αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση για ασφαλείς και εύκολες online συναλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Tel.2109005000
email: info@e-paylink.com