Η ContactPigeon, ηγέτης στον τομέα των Big Data και του Omnichannel Customer Engagement, λανσάρει την πιο πρόσφατη καινοτομία της, σχεδιασμένη ειδικά για τον κλάδο του retail. Την AI Πλατφόρμα Δεδομένων Πελατών (CDP) για αύξηση των B2C πωλήσεων. Το retail CDP της ContactPigeon αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη εξέλιξη της πλατφόρμας από τη δημιουργία της μέχρι σήμερα. Βασίζεται στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και με τη βοήθεια predictive AI μοντέλων επιτρέπει όχι μόνο τη δημιουργία και το διαμοιρασμό αναφορών αλλά και μετατρέπει άμεσα τις προβλέψεις της καταναλωτικής συμπεριφοράς σε κερδοφόρες μάρκετινγκ ενέργειες.

Χαρακτηριστικά

To CDP της ContactPigeon διαθέτει μια σειρά από πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, κάθε ένα σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις δυναμικές ανάγκες των σύγχρονων retailers:

“Το νέο μας product update αποτελεί σημαντικό ορόσημο στο στόχο μας να εξοπλίσουμε τις επιχειρήσεις με τα AI εργαλεία που χρειάζονται για πραγματικά εξατομικευμένη επικοινωνία, προαναγγέλλοντας μια νέα εποχή για την εταιρεία μας. Καθώς παρουσιάζουμε το πρωτοποριακό Customer Data Platform της ContactPigeon, αγκαλιάζουμε το AI μέλλον και τα οφέλη που το συνοδεύουν. Το νέο μας CDP υπερτονίζει τη δέσμευσή μας να διαμορφώνουμε το μέλλον των πελατοκεντρικών τεχνολογιών και την υπόσχεσή μας να παρέχουμε στις επιχειρήσεις κορυφαίες ικανότητες και ρηξικέλευθα εργαλεία”, σχολιάζει ο Γιώργος Μoιρώτσος, CEO και co-founder της ContactPigeon.