Ιδρύει θυγατρική εταιρεία και επενδύει στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του νησιού. 

Η Connectline, από τις πλέον αξιόπιστες και αναπτυσσόμενες εταιρείες στην παροχή ολοκληρωμένων και καινοτόμων πληροφοριακών συστημάτων, εδώ και 25 χρόνια, αποφάσισε να επενδύσει και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κρήτη, μέσω της ίδρυσης της θυγατρικής εταιρείας ConnectlineCrete, με έδρα το Ηράκλειο.

Η Connectline είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης της SOFTONE και μία από τις μεγαλύτερες και τις πλέον δυναμικές παρουσίες στον χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα.

Η επιλογή της Κρήτης

Αυτή η στοχευμένη στρατηγική απόφαση έρχεται ως φυσική εξέλιξη της μακρόχρονης και πολύ επιτυχημένης πορείας της που έχει στο νησί, μέσω των συνεργασιών της με τοπικές βιομηχανίες, ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρείες εμπορίας και παροχής υπηρεσιών. 

Η οικονομία της Κρήτης και οι εκπληκτικοί ρυθμοί ανάπτυξής της τα τελευταία χρόνια, η συνεργασία της εταιρείας με έμπειρους και καταξιωμένους τοπικούς συνεργάτες καθώς και η δεξαμενή εξειδικευμένου προσωπικού πληροφορικής μέσα από τα Εκπαιδευτικά της ιδρύματα, που θεωρούνται από τα καλύτερα της Ευρώπης, είναι τα εχέγγυα για την επένδυση αυτή.

Οι βασικοί στόχοι από την ίδρυση της ConnectlineCrete, είναι:

Με την ίδρυση της ConnectlineCrete εδραιώνεται η παρουσία της Connectline στην Κρήτη, ως απαρχή των επενδύσεων που είναι προγραμματισμένες να υλοποιηθούν τόσο σε άλλες περιφέρειες της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό, στην επόμενη πενταετία.