H BOX NOW, η καινοτόμος ελληνική start up, που άλλαξε τα δεδομένα στις παραδόσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, διακρίθηκε με τρία βραβεία για τις υπηρεσίες που παρέχει, την καινοτομία και το συνολικό της αποτύπωμα στο Last Mile Delivery, στα evolution Awards 2024, που διοργανώνει η Boussias.

Ταevolution Awards πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στοGrand Hyatt Athens, σε μια εορταστική τελετή, όπου βραβεύτηκαν τα κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς.

Η BOX NOW απέσπασε τρία βραβεία, 1 PLATINUM και 2 GOLD στις ακόλουθες κατηγορίες:

Οι παραπάνω διακρίσεις  επιβεβαιώνουν τη συνεχή ανοδική πορεία της BOX NOW, που με την πελατοκεντρική και πράσινη προσέγγιση της, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για τα e-shops σε Ελλάδα και Κύπρο και την απόλυτη επιλογή των πελατών τους, που επιθυμούν παραλαβή και αποστολή δεμάτων με τους δικούς τους όρους «ό,τι ώρα θέλουν, όπου θέλουν».

Ο CMO της BOX NOW, κ Χρήστος Παπανδρόπουλος δήλωσε σχετικά με την βράβευση στα e-volution Awards: «Κάθε βράβευση της εταιρείας μας είναι αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας που καταβάλλουμε στην οικογένεια της BOX NOW. Είμαστε εδώ για να δημιουργούμε και να προσφέρουμε καθημερινά την καλύτερη Last Mile Delivery εμπειρία σε όλους τους πελάτες μας και ταυτόχρονα να αποτελούμε τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη για τα μεγαλύτερα brands σε Ελλάδα και Κύπρο. Επιπλέον, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η βράβευση της πρωτοποριακής υπηρεσίας αποστολής δεμάτων από Locker σε Locker, «Στείλε δέμα» καθώς έχει μόνο λίγους μήνες λειτουργίας και ήδη έχει γίνει αγαπητή από το κοινό».