Για δεύτερη συνεχή χρονιά, κατέκτησε την κορυφή των Mobile Excellence Awards.

Η ATCOM ανακηρύχθηκε Mobile Agency of the Year στα Mobile Excellence Awards 2023, τον κορυφαίο θεσμό επιβράβευσης των πιο καινοτόμων εφαρμογών και υπηρεσιών στο Mobile Business, κερδίζοντας συνολικά 7 βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Platinum.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στο Sofitel Athens Airport, η ATCOM κέρδισε την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης, καθώς και 2 Gold, 1 Silver και 3 Bronze βραβεία στους πυλώνες “Mobile Επιχειρηματικές Λύσεις & Μετασχηματισμός” και “Προμηθευτές Mobile Συστημάτων & Καινοτομία”.

Επιπλέον, Platinum Award απονεμήθηκε στην ATCOM και στη EUROBANK – η οποία κέρδισε επιπροσθέτως το βραβείο “Mobile Brand of the Year” – για συμμετοχή που είχε υποβληθεί από κοινού και έλαβε τη μέγιστη βαθμολογία στον πυλώνα “Προμηθευτές Mobile Συστημάτων & Καινοτομία”.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη βράβευση της ATCOM ως Mobile Agency of the Year για δεύτερη συνεχή χρονιά, κάτι που επιβεβαιώνει εκ νέου την πεποίθησή μας ότι το Mobile Business πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο ψηφιακό οικοσύστημα.

Από πλευράς μας συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημιουργία και την υλοποίηση mobile στρατηγικών που ξεχωρίζουν, μεγιστοποιώντας τον θετικό αντίκτυπο τόσο στην αγορά όσο και στην καθημερινότητα όλων μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για ακόμα μια φορά, τον θεσμό των Mobile Excellence Awards και να συγχαρούμε τους συνεργάτες μας, καθώς και την ομάδα της ATCOM, που δίνει πάντα τον καλύτερό της εαυτό”, δήλωσε ο Νίκος Λιόκαλος, Chief Technology Officer της ATCOM.