Κέρδισε 35 βραβεία και την κορυφαία διάκριση των e-volution awards ’23.  

Η ATCOM ανακηρύχθηκε e-volution Agency of the Year στα e-volution Awards 2023, τον κορυφαίο θεσμό επιβράβευσης των βέλτιστων πρακτικών στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, κερδίζοντας επιπλέον 35 βραβεία για ψηφιακές εφαρμογές πελατών, αλλά και για την Omnichannel Commerce πλατφόρμα της εταιρείας, A-commerce. 

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Teatro Athens, η ATCOM ήταν πρωταγωνίστρια της βραδιάς, κερδίζοντας την ύψιστη διάκριση της διοργάνωσης, καθώς και 2 Platinum, 10 Gold, 10 Silver και 13 Bronze βραβεία. Οι βραβεύσεις αφορούσαν σε έργα για τους AEGEAN, attica, Coral, EUROBANΚ, -η οποία κέρδισε επιπλέον το κορυφαίο βραβείο e-Business of the Year- IKEA, Μουστάκας και Σκλαβενίτης, ενώ κάλυψαν όλο το φάσμα των κατηγοριών υποψηφιότητας. Παράλληλα, Platinum βραβείο κέρδισε η νέα Omnichannel Commerce πλατφόρμα που λάνσαρε πρόσφατα η ATCOM, A-commerce, η οποία πλέον αποτελεί τη ναυαρχίδα των προϊόντων της και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στο Unified Commerce.

“Η διάκρισή μας ως e-volution Agency of the Year έρχεται να συμπληρώσει τη “χρυσή τριάδα” των κορυφαίων βραβεύσεων της ATCOM φέτος. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις μας στα e-volution awards, καθώς αυτές αποδεικνύουν ακόμη μία φορά την πρωτιά μας στον κλάδο του e-επιχειρείν. Παράλληλα, η βράβευση με Platinum βραβείο του A-commerce, της νέας Omnichannel Commerce πλατφόρμας μας, σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για το e-business οικοσύστημα, της οποίας θα ηγηθεί, ακόμη μία φορά, η ATCOM. Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε, μαζί με τους συνεργάτες μας, τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν στις επιτυχίες αυτές, στους συνεργάτες και στους ανθρώπους της ATCOM”, δήλωσε ο Ιάσων Καταρόπουλος, CCO της ATCOM.