Η Apifon προσφέρει 2 μήνες ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή* για χρήση των premium features της πλατφόρμας μας! Χρησιμοποιήστε δωρεάν το μοναδικό παγκοσμίως Campaign Failover εργαλείο της Apifon αλλά και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να στήσετε εύκολα τις προωθητικές σας ενέργειες. Ζητήστε την προσφορά και πάρτε ΔΩΡΟ τον οδηγό με tips της Apifon για να δημιουργήσετε πιο αποτελεσματικές καμπάνιες!

Φτιάξτε εύκολα messaging campaigns, oρίζοντας τα κανάλια όπου θα προσεγγίσετε το κοινό σας!Email, Viber ή SMS, τώρα με το Campaign Failover μπορείτε να βρείτε τους πελάτες σας εκεί που πραγματικά σας ακούνε!

Χρησιμοποιήστε τα έτοιμα Templates της Apifon και σχεδιάστε όμορφες καμπάνιες, χωρίς τη βοήθεια γραφίστα, για τις φθινοπωρινές και χειμερινές προσφορές σας.

Αξιοποιήστε τη δύναμη των Landing Pages για να πουλήσετε! Οι επικοινωνίες σας μπορούν να παραπέμπουν σε μια Landing Page όπου θα παρουσιάζετε ολοκληρωμένα τις προωθητικές σας ενέργειες. Δημιουργήστε την εύκολα στην Apifon!

Τι είναι το Campaign Failover:

Όλη η δύναμη της επικοινωνίας, σε μία κίνηση! Τώρα με το Campaign Failover, μπορείτε να στείλετε την καμπάνια σας με Email και αν δεν πάει θα σταλεί αυτόματα στο Viber. Ούτε κι εκεί; Θα πάει ως SMS. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα!

*ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις λογαριασμών