Τώρα έχετε έναν ακόμη λόγο για να παραλάβετε το δέμα σας από τα lockers της BOX NOW. Η νέα υπηρεσία της BOX NOW, Pay on the Go, προσφέρει στον καταναλωτή μεγαλύτερη ευελιξία στις online αγορές του.

Πλέον οι καταναλωτές  που έχουν την αντικαταβολή ως πρώτη επιλογή στις online αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν την BOX NOW Pay on the Go σε περισσότερα από 50 συνεργαζόμενα e-shops όπως PUBLIC, BSB, Decoro, CosmosSport, Zackret, Tommy Hilfiger, Mothercare, κ.α

Η διαδικασία απλή. Ο καταναλωτής παραγγέλνει το προϊόν που επιθυμεί από το συνεργαζόμενο με τη BOX NOW e-shop. Μόλις παραδοθεί η παραγγελία στο locker, ολοκληρώνει την πληρωμή online σε ασφαλές περιβάλλον και παραλαμβάνει το δέμα. Έτσι, οι αγορές γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και την αξιοπιστία της BOX NOW, αποφεύγοντας τυχόν καθυστερήσεις και έχοντας προηγουμένως διασφαλίσει την παραλαβή του δέματος που βρίσκεται στη θυρίδα.

Πλήρωσε, παράλαβε και … έφυγες με  BOX NOW Pay on the Go!

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ!

Η BOX NOW αποτελεί μια εξειδικευμένη εταιρεία παράδοσης δεμάτων, που αξιοποιώντας την καινοτόμο ψηφιακή τεχνολογία προσφέρει σύγχρονες και αυτοματοποιημένες προσωποποιημένες υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία έχει ανατρέψει τα δεδομένα με τα αυτόματα μηχανήματα παραλαβής δεμάτων (Lockers) και με βασικό στόχο το «Όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ».