Η Hands Free Recruitment υπηρεσία θεωρείται ως η ιδανική λύση προσέγγισης και επιλογής top talented tech & digital υποψηφίων, αναλαμβάνοντας θέσεις οι οποίες απαιτούν έως και 8 χρόνια εργασιακής εμπειρίας. Είναι επανειλημμένως βραβευμένη για τις υπηρεσίες της και το σημαντικότερο είναι ότι μόνο τους τελευταίους 12 μήνες έχει καλύψει περισσότερες από 500 αντίστοιχες θέσεις συνεργαζόμενη με εταιρείες όπως Deloitte, Grant Thornton, Accenture, PMI, Mastercard, Atos, Vodafone και εκατοντάδες ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω της CollegeLink καλύπτονται πολύ απαιτητικές θέσεις όπως Software Engineers, Data Analysts & Scientists, IT & Network Admins, Sales Engineers, Technical Project Managers, Cyber Security Analysts & Engineers, Digital Marketers etc.

Στα πιο τεχνικά, όπως είπαμε, η Hands Free Recruitment υπηρεσία, είναι μία λύση η οποία θα σας παρέχει άμεσα και άκοπα profiles ανθρώπων για την κάλυψη της κάθε ανάγκης σας, τα οποία:

Το minimum deliverable είναι 4 candidate profiles τα οποία θα ξεκινήσετε να λαμβάνετε από τη 10η εργάσιμη ημέρα που μας αναθέσετε τη θέση και θα τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Το μόνο που θα απομένει είναι να τους καλέσετε σε συνέντευξη ώστε να καταλήξετε στον ιδανικότερο για εσάς.

*Το shortlist συνοδεύεται από ένα αναλυτικό report για τον κάθε υποψήφιο.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να σημειώσουμε ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα βήματα μέσα από τα οποία διασφαλίζεται η διαδικασία. Αναλυτικά θα τα βρείτε εδώ:

  1. Ξεκινάμε με ένα αναλυτικό onboarding process πριν την έναρξη του service, μέσα από το οποίο, οριστικοποιούμε και την κάθε μικρή λεπτομέρεια που θέλετε να διαθέτουν οι υποψήφιοι του shortlist ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι θα τηρούνται στο 100%
  2. Μαζί με τα χαρακτηριστικά που θα οριστικοποιήσουμε, φροντίζουμε αυτοί οι υποψήφιοι να θέλουν να εργαστούν συγκεκριμένα στην εταιρεία σας, να βρίσκονται εντός του budget & benefits που εσείς μας έχετε ορίσει.
  3. Κατά το deliverable των 4-8 υποψηφίων οφείλετε να αποδεχτείτε τουλάχιστον τους 4 για να θεωρηθεί ότι λάβατε το συμφωνηθέν. Εφόσον κάποιος υποψήφιος, δεν τηρεί ακριβώς αυτό που έχουμε συμφωνήσει, δεν τον αποδέχεστε, δεν προχωράτε σε επικοινωνία μαζί του και οφείλουμε να τον αντικαταστήσουμε.
  4. Κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων με τους υποψηφίους που έχετε αποδεχτεί, πρέπει να προσέλθουν όλοι σε αυτήν. Εφόσον κάποιος υποψήφιος, αλλάξει γνώμη/βρει δουλειά στο εν τω μεταξύ ή οτιδήποτε άλλο, τότε πάλι οφείλουμε να τον αντικαταστήσουμε.