Σας παρουσιάζουμε τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Οbenan, που σε συνεργασία με την Κabal, έρχεται για να μεταμορφώσει τον ηλεκτρονικό κόσμο και να ανατρέψει τα δεδομένα του Local SEO και του Online Reputation Management στην Ελλάδα.

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να γίνουν ορατές στις μηχανές αναζήτησης, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο στα καταστήματά τους, να βελτιώσουμε την online παρουσία τους και να εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο και κόπο (Omnichannel Experience).

Μέσα από μία μοναδική πλατφόρμα, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται πλήρως πάνω από 130 καταχωρήσεις σε διεθνείς καταλόγους, όπως το Google My Business (Google Business Profile), το TripAdvisor και άλλους. Επιπλέον, θα αποκτήσει τη δυνατότητα, αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, να δημιουργεί και να προσφέρει ελκυστικό και φρέσκο περιεχόμενο για αναρτήσεις στο Google Business Profile. Και φυσικά, μόνο ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να ανεβάζει όμορφες φωτογραφίες από το χώρο και τα προϊόντα που προσφέρει, κρατώντας τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια του.

Με την καινοτόμα τεχνολογία Emotion AI που θα βρείτε στην πλατφόρμα της Obenan, ο διαχειριστής έχει τη δυνατότητα να καταλάβει μέσα από μερικά clicks τι πραγματικά ακούγεται και γράφεται για την επιχείρησή του μέσω των αντιδράσεων των πελατών, ώστε να δημιουργήσει μια ακόμη πιο αξιόλογη εμπειρία ή να προσαρμόσει ανάλογα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Με την υπηρεσία Review Management, συλλέγονται κριτικές από πάνω από 85+ διαδικτυακές πλατφόρμες, απαντώνται προηγούμενες και νέες κριτικές στη γλώσσα του πελάτη, και ζητούνται κριτικές, όλα αυτοματοποιημένα.

Αν είστε ιδιοκτήτης εστιατορίου, ξενοδοχείου, γυμναστηρίου, καφετέριας, γιατρός, δικηγόρος, λογιστής ή έχετε κάποιο κατάστημα λιανικής και επιθυμείτε να προσελκύσετε νέους πελάτες και να βρεθείτε στην κορυφή των αναζητήσεων “near me” στο Google, δεν χρειάζεται πλέον να δαπανήσετε πολλά. Η Obenan προσφέρει τη μοναδική λύση σε παγκόσμιο επίπεδο!

Θέλετε κι εσείς να ανήκετε στην κορυφή; Κάντε σήμερα την εγγραφή σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σας εξηγήσει αναλυτικά τις λύσεις που προσφέρουμε, εντελώς δωρεάν!