Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2023

H κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών με ισχυρή παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από 80+ φυσικά καταστήματα καθώς και 9 πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματα, καινοτομεί διαρκώς επιλέγοντας πρωτοποριακά εργαλεία για τους όλους τους καταναλωτές.

Με στόχο τη βελτίωση της ταχύτητας και την ακρίβειας αναζήτησης σε όλα τα online stores (Cosmossport.gr, Sneaker10.gr, Sportsfactory.gr, Slamdunk.gr, Rundome.gr, Jdsports.gr, Cosmossport.cy, Sneaker10.cy & Jdsports.cy), η Cosmos Sport ενσωμάτωσε την κορυφαία λύση για on-site search Findbar, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να εντοπίσουν εύκολα τα αγαπημένα τους αθλητικά προϊόντα σε περισσότερα από 95.000 είδη!

Μέσω της ενσωμάτωσης του Findbar, τα websites της Cosmos Sport επωφελούνται από προηγμένες λειτουργίες στο πεδίο της αναζήτησης όπως:

H Βασιλική Κιούρκου, eCommerce Manager της Cosmos Sport δήλωσε:

Στην Cosmos Sport το πάθος μας είναι το να παρέχουμε σε όλους τους καταναλωτές μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν αγοράζουν τα αθλητικά -και όχι μόνο- είδη τους, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Ακριβώς αυτός είναι και ο στόχος μέσα από τη συνεργασία μας με το Findbar, ένα δυνατό user experience που θα βελτιώσει τις αναζητήσεις καθώς και το engagement όλων των επισκεπτών.”

O Δημήτρης Καζάκος, Founder & CEO του Findbar πρόσθεσε:

Καλωσορίζουμε στο οικοσύστημα συνεργατών του Findbar την Cosmos Sport, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο e-Commerce σε Ελλάδα και Κύπρο. Ταυτιζόμαστε με την στρατηγική της εταιρείας – που θέτει τον χρήστη στο επίκεντρο με την χρήση scalable τεχνολογιών – και φυσικά των πελατοκεντρικών της υπηρεσιών.

To Findbar μέσα στα δύο χρόνια λειτουργίας του, έχει ήδη λύσει το πρόβλημα του On-site search σε 70+ websites, με πελάτες όπως Cosmote, Spitishop, Websupplies, Qpharmacy,Funky Buddha, Εκδόσεις Ψυχογιός, Θανόπουλος κ.α., εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα καταστημάτων όλων των κλάδων του ελληνικού e-Commerce οικοσυστήματος.