Μία ακόμα διάκριση έρχεται να προστεθεί στο ενεργητικό της 3ds, αυτή τη φορά από την ίδια την Google που χαρακτηρίζει την εταιρεία ως Google Premier Partner για το 2022 στην Ελλάδα, κατατάσσοντάς την στο top 3% των επιχειρήσεων στον κλάδο του Digital Marketing.

Έχοντας αναπτύξει μια βαθύτερη στρατηγική συνεργασία με την Google εδώ και χρόνια ως Google Partner, η 3ds και οι πελάτες της απολαμβάνουν πλέον τις νέες δυνατότητες που προσφέρονται στους Premier συνεργάτες.

Η διάκριση έρχεται, σαφώς, να υπογραμμίσει τη ραγδαία ανάπτυξη της 3ds τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας βραβεύσεις και συμμετοχές σε κορυφαία συνέδρια του κλάδου.

Η αξιολόγηση βασίζεται σε αυστηρά κριτήρια που έχουν να κάνουν με την απόδοση των διαφημίσεων αλλά και τις πιστοποιήσεις της ομάδας, γεγονός που αποδεικνύει την εξειδίκευση της εταιρείας στο Performance Marketing και τα Google Ads.   

Ως Google Premier Partner, η 3ds δεσμεύεται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία αξιοποιώντας στο έπακρο τα προνόμια του προγράμματος και πετυχαίνοντας τους υψηλούς στόχους που θέτει για την ίδια και τους πελάτες της.