Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και οι ψηφιακές συναλλαγές γίνονται προτεραιότητα για όλες τις επιχειρήσεις, η Euronet Merchant Services (epay) προσφέρει καινοτόμες και εστιασμένες στις επιχειρήσεις λύσεις πληρωμών με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας πληρωμής των πελατών τους. Η υπηρεσία “epay by link”, είναι ένα πραγματικά ευέλικτο και αποτελεσματικό εργαλείο, που παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αποδέχονται πληρωμές με κάρτα, εξ αποστάσεως, είτε με ή χωρίς την ύπαρξη ιστοσελίδας ή eshop, αλλά απλά μέσω ενός συνδέσμου πληρωμής.

Απλοποίηση των συναλλαγών μέσω του «epay by link»

Το “epay by link”, είναι επιπλέον μία ασφαλής λύση, που προσφέρει έναν εύκολο και άμεσο τρόπο αποδοχής πληρωμών. Σε πρακτικό επίπεδο, μέσω μίας απλής και εύχρηστης πλατφόρμας, επιτρέπει στην επιχείρηση να δημιουργεί συνδέσμους πληρωμής (links), που αποστέλλει στους πελάτες της μέσω SMS, email ή εφαρμογής instant messaging.

Κύρια Χαρακτηριστικά και Οφέλη:

Ευελιξία: Οι επιχειρήσεις δημιουργούν εξατομικευμένα links πληρωμής για τις συναλλαγές με τους πελάτες τους. Εύκολα, απλά και γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη ιστοσελίδας (eshop) ή η χρήση συσκευής POS.

Ευκαιρίες Ανάπτυξης: Με τη χρήση του “epay by link”, oι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να επεκταθούν σε νέα τμήματα πελατών και αγορές, διευρύνοντας τα πλαίσια δράσης τους και επομένως έχοντας ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων.

Βελτιωμένη Ασφάλεια: To “epay by link” δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των συναλλαγών, εξασφαλίζοντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και προστασίας των ευαίσθητων πληροφοριών των επιχειρήσεων και των πελατών τους.

Προσαρμογή σε όλα τα επιχειρηματικά μοντέλα: Η ευελιξία του συνδέσμου επιτρέπει την προσαρμογή σε διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα, από το λιανικό εμπόριο μέχρι την παροχή υπηρεσιών και τον κλάδο του τουρισμού, προσφέροντας απρόσκοπτες και ασφαλείς συναλλαγές.

Πώς λειτουργεί:

1. Δημιουργία Συνδέσμου: Οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργούν εύκολα link πληρωμής μέσω της ειδικής πλατφόρμας της epay, με το ποσό πληρωμής ανά περίπτωση

2. Κοινοποίηση Συνδέσμου: Η επιχείρηση στέλνει εύκολα το σύνδεσμο στον πελάτη μέσω email, sms ή οποιουδήποτε μέσου κοινωνικού δικτύου

3. Πληρωμή από τον πελάτη: Οι πελάτες κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο, εισάγουν με ασφάλεια τα στοιχεία τους και ολοκληρώνουν τη συναλλαγή

4. Άμεση Ενημέρωση: Η επιχείρηση ενημερώνεται μέσω email άμεσα για την πραγματοποίηση της πληρωμής από τον πελάτη, ώστε να προχωρήσει στην εξυπηρέτηση του

Μπορείτε εύκολα να δείτε τα βήματα δημιουργίας του συνδέσμου πληρωμής εδώ:

Για τον κλάδο των ξενοδοχείων και λοιπών τουριστικών επιχειρήσεων, η εφαρμογή “epay by link” είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Απλοποιεί τη διαδικασία κράτησης και πληρωμής, τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους ξενοδόχους. Τα ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους συνδέσμους για κρατήσεις δωματίων και επιπλέον υπηρεσίες, καθώς και για την εξυπηρέτηση των πελατών κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, εξασφαλίζοντας μια άνετη και ασφαλή εμπειρία συναλλαγών. Η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα ξενοδοχεία που διαχειρίζονται πολλές συναλλαγές, προσφέροντας μια απλοποιημένη προσέγγιση και ενισχύοντας τη συνολική εμπειρία του πελάτη με έναν απλό, εύκολο και γρήγορο τρόπο πληρωμής.

Το “epay by link” μπορεί να αποτελέσει μία κινητήριο δύναμη για τις Ελληνικές επιχειρήσεις που αναζητούν σύγχρονες, ασφαλείς και απλές λύσεις πληρωμών. Στη συνεχή προσπάθεια των επιχειρήσεων να προσαρμοστούν στο εξελισσόμενο τοπίο ψηφιακών συναλλαγών, το καινοτόμο αυτό εργαλείο συμβάλλει στην αναβάθμιση της εμπειρίας πληρωμών και τη βελτίωση ικανοποίησης των πελατών τους, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στο μέλλον των ηλεκτρονικών πληρωμών.