Για 7η χρονιά διοργανώθηκαν τα Supply Chain Awards με στόχο να αναδείξουν τις κορυφαίες εταιρείες, ομάδες και καινοτόμα έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών.

Έχοντας καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης των logisticians της ελληνικής αγοράς, αποτελούν την πλατφόρμα μέσω της οποίας παρουσιάζονται οι εξελίξεις που σηματοδοτούν την ανάπτυξη του κλάδου.

Τα υποψήφια έργα αξιολόγησε ανεξάρτητη επιτροπή 18 μελών που αποτελείται από εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας και φορέων του χώρου της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics.

Η εταιρεία VOYATZOGLOU κατάφερε να κατακτήσει βραβείο PLATINUM στην κατηγορία «Πάροχοι Υπηρεσιών Logistics / Μεταφορών / Εξοπλισμού» και βραβείο GOLD στην ειδική κατηγορία «Εξοπλισμός & Συστήματα Αποθήκευσης» με το σύστημα ASRS 3D Shuttle with automated infeed.

Το σύστημα 3D Pallet Shuttle προσφέρει υψηλή αξιοπιστία και επεκτασιμότητα καθώς είναι σχεδιασμένο και υποστηριζόμενο από τους κορυφαίους επαγγελματίες της βιομηχανίας τόσο στην ανάπτυξη λογισμικού όσο και στη μηχανολογία. Οργανώνει και βελτιστοποιεί τον αποθηκευτικό χώρο χάρη στην υψηλή πυκνότητα αποθήκευσης, ενώ παρέχει αυτόματη λειτουργία ανάκτησης και εναπόθεσης με υψηλή απόδοση.

ΒΙΝΤΕΟ ASRS 3D Pallet Shuttle