Η δυνατότητα αποστολής μιας παραγγελίας στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος καθώς και η ενημέρωση των πελατών για την εξέλιξη αποστολής του δέματός τους σε όλα τα στάδια μέχρι την παράδοση,  αποτελούν δυο κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Αναμφισβήτητα είναι δυο κριτήρια που αφενός επηρεάζουν τους καταναλωτές στην επιλογή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και αφετέρου παίζουν σημαντικό ρόλο στην ικανοποίησή τους από την συνολική εμπειρία αγοράς.

Το BestPrice.gr, σε συνεργασία με την Shiplemon, δίνει την ευκαιρία στα συνεργαζόμενα καταστήματα να οργανώσουν και να διαχειριστούν συνεργασίες με πολλαπλές εταιρίες courier, επιτυγχάνοντας έτσι χαμηλότερες χρεώσεις στην αποστολή των παραγγελιών τους. Παράλληλα, έχουν την δυνατότητα να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία δημιουργίας voucher και ενημέρωσης των αντίστοιχων πελάτων, εξασφαλίζοντας υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης ενώ παράλληλα εξοικονομούν χρόνο και πόρους.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος BestPrice ΣΥΝergies του BestPrice.gr, το οποίο στοχεύει στην υποστήριξη και ενδυνάμωση των συνεργαζόμενων καταστημάτων εξασφαλίζοντας προνομιακές χρεώσεις και παροχές σε υπηρεσίες τρίτων εταιριών μέσω ειδικών συμφωνιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το BestPrice.gr είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα ενώ σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 3.700 ηλεκτρονικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων retailers της χώρας. 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.bestprice.gr/synergies/shiplemon