O Kωνσταντίνος Στρουμπάκης, Founder & CEO της Apifon, αναδείχθηκε ανάμεσα στους entrepreneurs που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού Fortune στην Ελλάδα, με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα εκδόσεων της λίστας «40under40».

Το αφιέρωμα «40under40 The Highlights», «φωτίζει» εταιρείες και ιδρυτές που διαπρέπουν για την καινοτομία και την εξέλιξή τους, έχουν περάσει από τη λίστα – «θεσμό» της επιχειρηματικότητας και κατάφεραν να αφήσουν το αποτύπωμα τους.

Σε δηλώσεις του στο περιοδικό Fortune, o Kωνσταντίνος Στρουμπάκης επισημαίνει: ««Η πλατφόρμα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Apifon είναι παγκόσμια ανταγωνιστικές. Το messaging (viber, whatsapp, sms, email) έχει πια γίνει ο προτιμητέος τρόπος επικοινωνίας και η γλώσσα είναι ανεξάρτητη από την ίδια την πλατφόρμα. Με τις λύσεις που προσφέρουμε στο  marketing και τις πωλήσεις, οι εταιρείες μπορούν να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία συλλογής δεδομένων των νέων πελατών τους και ταυτόχρονα να σχεδιάζουν  αποτελεσματικές καμπάνιες αποστολής μηνυμάτων προς τους εν δυνάμει πελάτες τους, με μεγάλη ευκολία και χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού.»

Στις αρχές του 2017 η Google επέλεξε την Apifon μεταξύ 100 εταιρειών του business messaging ως μέρος του ερευνητικού της προγράμματος για το RCS messaging. Το 2018 επεκτάθηκε στην αγορά της Ελλάδας και της Ισπανίας, ανοίγοντας νέα γραφεία σε Αθήνα και Μαδρίτη αντίστοιχα. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε ηγέτη στον κλάδο της στην ελληνική αγορά, με το 40% του τζίρου της να προέρχεται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία κλπ., αναπτύσσεται με ρυθμό πάνω από 50%, ενώ το 2020 τα μηνύματα που εστάλησαν μέσω της πλατφόρμας της ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο.  Σημειώνεται ότι η βάση πελατών της Apifon ξεπερνά ήδη τους 1.500, με ισχυρό αποτύπωμα στον ασφαλιστικό κλάδο, την ενέργεια και τις τράπεζες, ενώ διατηρεί σημαντικές συνεργασίες με εταιρείες όπως οι Google, IBM, Viber, Vodafone και Microsoft.

Διαβάστε αναλυτικά το αφιέρωμα του Fortune Greece εδώ