Πρωταγωνίστησε στην ενότητα Καινοτομία & Experience Design

Η ATCOM κέρδισε 19 βραβεία στα e-volution awards 2022, τον κορυφαίο θεσμό επιβράβευσης των βέλτιστων πρακτικών στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, για web, mobile και Omnichannel εφαρμογές πελατών της.

Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου στο Athenaeum InterContinental Athens, στην ATCOM απονεμήθηκαν 1 Platinum, 4 Gold, 7 Silver και 7 Bronze βραβεία, για συμμετοχές που αφορούσαν έργα για τους AVIN Oil, Coral, Eurobank, Giovanti Travel, Goody’s, Γρηγόρης και IKEA. Η εταιρεία πρωταγωνίστησε στην ενότητα “Καινοτομία & Experience Design” με 10 από τις διακρίσεις της να εντάσσονται σε αυτήν, ενώ το Platinum βραβείο κέρδισε στην ενότητα “Εξειδικευμένες Πρακτικές & Στρατηγική” για το Fast Loan του Eurobank Mobile App, σε μία συμμετοχή κοινή με τον συνεργάτη της Eurobank.

“Οι βραβεύσεις μας στα e-volution awards 2022 αποτελούν τιμή για εμάς, καθώς ενισχύουν την ηγετική μας θέση στον χώρο του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και επιβεβαιώνουν τη διαχρονική μας επένδυση στο Commerce και στο Customer Experience. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους συνεργάτες μας στη Eurobank για το βραβείο e-Business of the Year που κέρδισαν για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς και όλους τους πελάτες μας που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Θερμές ευχαριστίες στην ομάδα της ATCOM που δίνει τον καλύτερό της εαυτό κάθε μέρα, για να έχει τον πλέον θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων μέσα από κάθε δουλειά και κάθε έργο”, δήλωσε ο Chief Commercial Officer της ATCOM, Ιάσων Καταρόπουλος.