Τα πράσινα lockers της BOX NOW επεκτείνονται σε περισσότερα σημεία… και γιορτάζουν! 100.000 θυρίδες BOX NOW είναι διαθέσιμες, για να μετατρέψουν τη διαδικασία αποστολής και παραλαβής δεμάτων σε μια ξεχωριστή εμπειρία προσφέροντας ευκολία, αμεσότητα και πολλά δώρα!

Στα 3 χρόνια παρουσίας της η BOX NOW επεκτάθηκε, τοποθετώντας θυρίδες σε όλη την Ελλάδα, προωθώντας ένα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης, χαρίζοντας ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου. Είναι γεγονός, ότι οι καταναλωτές σήμερα δεν έχουν χρόνο να περιμένουν το δέμα τους να παραδοθεί στο σπίτι και γι’ αυτό «αγκάλιασαν» την επιλογή της αποστολής και  παραλαβής… όπου και ό,τι ώρα επιθυμεί ο καθένας.

Οι αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών οδήγησαν σταδιακά και στην αύξηση του αριθμού των θυρίδων της BOX NOW οι οποίες έφτασαν πλέον τις 100.000, με στόχο μέχρι το τέλος του 2024 να αγγίξουν τις  150.000 μέσα από 3.000 Lockers! Με σεβασμό πάντα στον καταναλωτή και το περιβάλλον η BOX NOW επεκτείνεται, λαμβάνοντας υπόψη τη ζήτηση σε περιοχές στις οποίες παρατηρείται μεγάλη χρήση των lockers, προσθέτοντας ακόμα περισσότερα, όπως για παράδειγμα την τοποθέτηση 50+ νέων lockers στον Πειραιά ή επιλέγοντας νέα σημεία σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα έχει δημιουργήσει το δικό της “κατάστημα” με 240 θυρίδες στο κέντρο της Αθήνας, καθώς επίσης έχει τοποθετήσει lockers σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό και ΗΣΑΠ.

Και επειδή η καινοτομία βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος της BOX NOW οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Σύντομα οι καταναλωτές θα δουν νέες υπηρεσίες που θα διευρύνουν ακόμα περισσότερο την αγοραστική τους εμπειρία!

Μέχρι τότε όμως… η BOX NOW γιορτάζει την παρουσία των 100.000 θυρίδων πανελλαδικά καιαπό τις 15 Απριλίου μέχρι τις 02 Μαΐου προσφέρει πολλά δώρα μέσα από διαγωνισμούς και προσφορές, για να στέλνετε ακόμα πιο οικονομικά τα δώρα του Πάσχα στους αγαπημένους σας!

Βρείτε το locker που σας βολεύει εδώ https://boxnow.gr/locker-finder, πραγματοποιήστε τις αγορές σας από τα συνεργαζόμενα e-shops και, αν είστε τυχεροί, ανοίγοντας το locker θα σας περιμένει μια έκπληξη!